Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

De beste familiefilms met kerst, nu op Proximus TV

Gepubliceerd op 21/12/2016 in Showtime!

De beste familiefilms met kerst, nu op Proximus TV

En je huurt ze nu zelfs een week lang!

De kerstdagen zijn een drukke periode, vol met feesten en andere verplichtingen. Ik kan ervan meespreken. En dan vind ik het eens zo fijn om eens languit in de zetel neer te ploffen en te genieten van een goeie film. Zeker als het buiten toch maar koud en guur is.

Wel, daarom hebben wij een selectie gemaakt van de leukste films voor het hele gezin. En om het helemaal plezant te maken, kan je deze selectie van 21 tot 28 december zelfs 7 dagen lang huren, in plaats van de gewoonlijke 48 uur! En dat zonder er extra voor te betalen, natuurlijk.

Dit zijn alvast mijn favoriete drie, tested and approved:

Paddington

Een jonge beer leeft in het midden van het oerwoud in Peru. Zijn droom is echter om te verhuizen naar Groot-Brittannië. Op een dag waagt hij de sprong en reist hij per boot naar Londen. Maar compleet verdwaald en eenzaam eindigt hij in Paddington Station. Daar wordt hij gevonden door de familie Brown, dat het beertje in huis neemt. Alles gaat goed, totdat een taxidermist hem in de gaten krijgt en wilt vangen …


La Famille Bélier

Zoals je al kan raden, gaat deze komedie over een familie. Maar het is niet zomaar een gezin als een ander: iedereen is er namelijk doof, behalve de zestienjarige Paula. Op een dag ontdekt haar muziekleraar echter haar zangkunsten en moedigt Paula aan om mee te doen aan een prestigieuze zangwedstrijd. Maar dat betekent ineens ook haar eerste stappen richting volwassenheid …

Malavita

Giovanni Manzoni (Robert De Niro) stapt uit het maffialeventje en is kroongetuige in een rechtszaak. Daarom moeten hij en zijn gezin verplicht naar Frankrijk verkassen. Daar proberen ze zich aan te passen, in een rustig dorpje. Maar die familiegewoontes loslaten, dat gaat moeilijker dan gedacht. En zo trekken zij al snel de aandacht van de oude bekende onderwereldfiguren, die uit zijn op wraak …

Maar we hebben er nog veel meer …

Naast deze drie ideale films voor een koude winteravond, hebben we er nog heel wat andere in de aanbieding, die je ook 7 dagen lang kan huren.

Nederlandse jeugdfilms: Abeltje, De Griezelbus, Dolfje Weerwolfje, Minoes
Amerikaanse familiefilms: A Little Game, White Lion, The Better Half
Prachtige animatiefilms: House of Magic
Leuke kerstfilms: De Familie Kerst, Santa & Me, Shelby, Christmas Mix

Deze speciale kerstselectie vind je van 21 tot 28 december in de “On Demand”-catalogus van jouw Proximus TV. Simpelweg via de decoder of de website.

Of heb je eerder goesting in een zalige blockbuster van formaat? Kies dan volledig gratis jouw favoriet, inbegrepen in Tuttimus.

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: