Proximus roept studenten op om hun oude gsm’s te recycleren

Gepubliceerd op 28/09/2021 in Epic

Proximus roept studenten op om hun oude gsm’s te recycleren

Met Don’t Miss the Call wil Proximus beantwoorden aan de oproep van onze planeet om geen kostbare grondstoffen te verspillen. Onze gsm’s zitten er namelijk vol mee … en wij kunnen ze recycleren. De start van het schooljaar is de ideale gelegenheid voor een oproep aan alle studenten om een handje te helpen. Met als inzet: een mooie prijs van € 2000.

Don’t Miss the Call: jouw oude gsm’s zijn geld waard

Heb je nog oude gsm’s die rondslingeren in een schuif? Niet vergeten: hun grondstoffen zijn goud waard! Recycleer ze dus en zorg er mee voor dat de natuurlijke rijkdommen van onze planeet niet uitgeput raken.

Proximus ondersteunt je daarbij met de actie Don't Miss the CallNieuw venster, die als doel heeft om zoveel mogelijk afgedankte gsm’s te verzamelen. In 2021 willen we er 150.000 inzamelen. In ruil krijgt iedereen die een telefoon binnenbrengt een aankoopbon bij Proximus.

Oproep naar studenten

Om dat ambitieuze doel te bereiken, mag iedereen bijdragen. Om de troepen te mobiliseren, mikt Proximus op de start van het schooljaar en de studentenclubs van Louvain-La-Neuve en Gent. Van 1 oktober tot 15 november worden zij uitgedaagd om deel te nemen aan de Epic Student Club Cup. De wedstrijd maakt deel uit van de Don't Miss the Call-actieNieuw venster.

Om kampioen van hun stad te worden, moeten de clubs zoveel mogelijk oude gsm’s binnen te brengen in een geselecteerde Proximus Shop. Als beloning wint de beste studentenclub een som van € 2000. En da’s niet alles: voor elke ingezamelde telefoon krijgt de club een aankoopbon van € 10. Ideaal om alle studentenprojecten te financieren.

Ben je student en heb je zin om deel te nemen?

Niks beters dan een stevige uitdaging om het schooljaar goed in te zetten. Schrijf je als de bliksem in voor de Epic Student Club Cup en ga meteen op zoek naar die kostbare oude gsm’s! Zo maak je alle kans om de beker mee naar huis te nemen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie