×
×

Get out: must see horrorfilm, nu on demand beschikbaar

Gepubliceerd op 15/09/2017 in Showtime!

Get out: must see horrorfilm, nu on demand beschikbaar

Halloween is dan wel nog niet in zicht, de herfst lijkt dat wel te zijn. En dan is het plezant om van tijd eens lekker te griezelen, met een lading popcorn in de buurt. Als je al die emoties aankunt tenminste, hé.

Durf je het aan? Allright, dan hebben we een zeer recente Amerikaanse topper in het genre voor je klaarstaan in onze op-aanvraag-catalogus.

Liberaal racisme, verpakt in een horrorthriller

De Afro-Amerikaanse Chris (Daniel Kaluuya) reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie. Met de nodige stress, want hij gaat er kennismaken met haar ouders.

In eerste instantie denkt Chris dat ze overdreven vriendelijk zijn om te leren omgaan met zijn zwarte huidskleur. Maar doorheen het weekend doet hij enkele schokkende ontdekkingen, die hem naar andere redenen leiden ...

Goesting in deze horrorfilm? Ze is nu voor je beschikbaar in onze op-aanvraag-catalogus. Druk op de “on demand”-knop van je afstandsbediening en kijken maar!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: