2 Amerikaanse series met nieuwe afleveringen, nu al bij ons te zien

Gepubliceerd op 02/05/2018 in Showtime!

2 Amerikaanse series met nieuwe afleveringen, nu al bij ons te zien

Ken je dat gevoel? Dat er in het buitenland een nieuw seizoen van een topserie wordt gelanceerd en je vervolgens superlang, nagelbijtend moet wachten tot het bij ons legaal te zien is?

Wel, dan hebben we zalig nieuws. Via de Movies & Series Pass of onze Entertainment Channels zie je zonder foute omwegen nagelnieuwe afleveringen, bijna onmiddellijk nadat ze in Amerika zijn uitgezonden. In topkwaliteit, natuurlijk. 

Wij pikten er alvast drie veelbesproken kleppers uit, die je deze maand moet gezien hebben.

The Handmaid’s Tale (seizoen 2)

Het eerste seizoen was al om duimen en andere vingers af te likken, met liefst acht Emmy Awards en twee Golden Globes als kers op de taart. En het tweede seizoen belooft nog donkerder en somberder te worden, met onvoorspelbare plot twists.

Even de situatieschets: we zitten nog steeds in het alternatieve Amerika van de nabije toekomst, waar vrouwen gedegradeerd zijn tot objecten. De meest vruchtbare vrouwen dienen daarbij als slavinnen, voor de voortplanting. In het tweede seizoen staat de zwangerschap centraal van een van hen: Offred (gespeeld door Elisabeth Moss). Maar tegelijk groeit het verzet bij haar en elders in het regime. Ze is vastbesloten haar kind ter wereld te brengen in een vrije wereld ...

De eerste afleveringen van het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale zijn nu te zien in de Movies & Series Pass. Elke week komt daar een nieuwe aflevering bij, nadat deze in Amerika is uitgezonden.

En ben je nog niet mee met deze serie? Geen nood: ook het volledige eerste seizoen is te zien via de Movies & Series Pass.


Mozart in the Jungle (seizoen 4)

Een andere gelauwerde reeks die het bingewatchen meer dan waard is, met liefst twee Emmy’s en twee Golden Globes op haar naam. We nemen in deze drama-komedie een blik achter de schermen van de New York Symphony Orchestra. Een unieke combinatie van klassieke muziek, seks en ambitie.

Ook in het vierde seizoen moet de nodige energie gestoken worden in het orkest, om deze spelende te houden. Zeker omdat de liefde de nodige stokken in de wielen durft te steken. Ondertussen probeert kersvers koppel Hailey en Rodrigo de juiste balans tussen werk en privé te zoeken ...

Het volledige vierde seizoen van Mozart in the Jungle is nu te zien in de Movies & Series Pass.


Goesting gekregen in deze en een pak andere goeie series? Ga nu voor jouw Movies & Series Pass en kies avond na avond onbeperkt uit onze giga-catalogus.

Of haal met Entertainment Channels 16 extra zenders in huis, met naast een overload aan series ook veel films, documentaires en muziek.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Blog topics