×
×

Deze bonusfilms zitten in mei in je Tuttimus

Gepubliceerd op 03/05/2018 in Showtime!

Deze bonusfilms zitten in mei in je Tuttimus

Wist je dat je elke maand weer een inbegrepen film kunt kiezen uit de exclusieve catalogus? Van romantiek tot thrillers en verhalen voor de kids: er zit iets tussen voor ieders goesting. Ideaal om na een drukke werkdag eens voor neer te ploffen in de zetel. Of wanneer je in het weekend een avondje quality time wil plannen, als je eens niets te doen hebt.

Dit zijn alvast onze drie absolute favorieten van deze maand: 

Le Fidèle

Een nieuwe topsamenwerking tussen regisseur Michaël R. Roskam en acteur Matthias Schoenaerts, na de succesfilm Rundskop. Zet je schrap voor een wervelende gangsterfilm, met zowel een verhaal als zalige actiescènes die je helemaal op scherp zullen zetten. En waarin de problematische liefde tussen gangsterjongen Gigi en rallypilote Bibi centraal staat.


Inglourious Basterds

Regisseur Quentin Tarantino staat altijd garant voor vuurwerk. Zeker met zijn typische dialogen en lange scènes. Een ideale mix tussen de oude westernstijl en de typische oorlogsfilm, waarbij wraak en liefde de centrale krachten zijn. Een topfilm van 2,5 uur, dat je volledig zal opslorpen.


Ice Age: The Meltdown

Ondertussen staan er alweer vijf films op de succesvolle Ice Age-teller. Maar deze tweede film uit de saga blijft onze persoonlijke favoriet. Niet alleen omwille van de dreigende zondvloed, maar vooral om de eens zo spectaculaire graphics. En de geweldige dialogen zorgen ervoor dat ook de ouders gezellig kunnen meekijken met hun bengels.


Deze en nog heel wat andere films staan in mei voor jou klaar in de exclusieve catalogus van je Proximus TV.

Neem nu Tuttimus en kies ook jouw inbegrepen bonusfilm

Of ben je eerder fan van goede series? 

Ga dan voor Netflix als inbegrepen tv-bundel met je Tuttimus!

Je inbegrepen bonusfilm kiezen doe je trouwens zo: druk op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer vervolgens “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn bonusfilm”

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar