×
×

Ook in juli zit er een bonusfilm in je Tuttimus

Gepubliceerd op 16/07/2018 in Showtime!

Ook in juli zit er een bonusfilm in je Tuttimus

Wist je dat er in onze all-in naar je goesting ook nog eens elke maand een inbegrepen film zit, die je zelf kan kiezen uit de exclusieve catalogus? Ideaal voor als het weer deze maand eens effe tegenzit en een zalig terrasje doen geen optie is. Of om de blokkende studenten in je gezin te trakteren op een relaxmoment.

Uit onze exclusieve catalogus plukte ik alvast drie aanraders:

Justice League

Een film waarin verschillende superhelden hun krachten bundelen? Dat moet wel vuurwerk opleveren! En deze keer is de leiding in handen van de tandem Batman en Wonder Woman.

Na de dood van Superman is de ganse wereld in rouw. Ondertussen staan Wonder Woman en Batman voor een moeilijke opdracht: een team van metahumans rondom hen bouwen. De komst van vreemde insectenmannen is namelijk de voorbode van een buitenaardse invasie van schurk Steppenwolf en z’n leger van Parademons ...


The Martian

Een sciencefiction- slash  survivalfilm waar je spontaan goedgezind van zal worden. Want het positivisme van spat van het scherm. Nochtans is de situatie nogal uitzichtloos.

Astronaut Mark Watley wordt na een zandstorm namelijk voor dood achtergelaten op de planeet Mars. Hij leeft echter nog, maar kan dit op geen enkele manier laten weten. Miljoenen kilometers van de rest van de mensheid verwijderd is het de vraag wat hem als eerste zal vellen: het gebrek aan eten, de vijandige omgeving of het defecte materiaal rondom hem ...


Vie Sauvage

Eerder goesting in een waargebeurd drama van eigen bodem? Dan is deze Frans-Belgische film spek voor jouw bek.

Nadat de vrouw van Paco besluit de echtscheiding aan te vragen, neemt de man het heft in eigen handen. Hij ontvoert twee van zijn kinderen en neemt hen back to nature. Daar kan hij liefst 11 jaar uit handen van het gerecht blijven. Maar eerder dan die constante dreiging, begint de puberende rebellie van zijn beide zonen alsmaar meer druk te zetten op het avontuur ...


Deze en nog heel wat andere films staan in mei voor jou klaar in de exclusieve catalogus van je Proximus TV.

Neem nu Tuttimus en kies ook jouw inbegrepen bonusfilm

Of ben je eerder fan van goede series? Ga dan voor Netflix als inbegrepen tv-bundel met je Tuttimus!

Je inbegrepen bonusfilm kiezen doe je trouwens zo: druk op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer vervolgens “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn bonusfilm”.

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact