×
×

Ook in februari zit er een kadofilm bij je Tuttimus

Gepubliceerd op 29/01/2018 in Showtime!

Ook in februari zit er een kadofilm bij je Tuttimus

Helaas pindakaas, maar de lente laat zich voorlopig nog niet in al haar glorie zien. In afwachting daarop hoef je echter niet te treuren. Ook deze maand weer zorgen we namelijk voor een verse lading films in onze catalogus, zodat je jezelf kan trakteren op een volledig inbegrepen kadofilm naar keuze.

Dit zijn alvast mijn drie favorieten uit de exclusieve catalogus van Proximus TV:

Valerian and the City of a Thousand Planets

Nog maar net uit de cinemazalen en nu al te zien als kadofilm bij ons, deze Franse sciencefictionfilm. De visuele effecten zijn daarbij om van te smullen.

We bevinden ons een eindje in de toekomst, in het jaar 2740. De welvarende stad Alpha is de plek waar wezens uit het hele universum al tijden vredig samenleven en elkaars kennis en culturen uitwisselen. Maar een onbekende kracht bedreigt het bestaan van deze ‘Stad van Duizend Planeten’. Speciale agenten Valerian en Laureline worden op missie gestuurd om het gevaar te neutraliseren. Maar de vraag is of dat wel op tijd zal lukken ...

Spy

Eerder zin in een portie humor, om de donkere winteravond mee te verdrijven? Dan is deze actiekomedie iets voor jou. Heerlijk over the top, steekt hij de draak met de gekende spionnenfilms à la James Bond.

Susan Cooper heeft het stilaan gehad met haar saaie job als analist bij de CIA. Maar dan verdwijnt haar partner ineens van de planeet. Als dan ook nog eens een ander geheim agent in opspraak komt, besluit ze haar kantoorwerk in de ruilen voor de actie op het terrein. In haar typische stijl probeert ze te infiltreren in de wereld van een wapenhandelaar ...

Plop en Prins Carnaval

Goesting om met je bengels een leuke kinderfilm van bij ons te verslinden? Dan hebben we een uur vol avonturen met Kabouter Plop en z’n bende klaarstaan.

Ook in het Kabouterdorp is het weer carnavalstijd! Maar voor ons vriendjes zich kunnen beginnen verkleden, moet natuurlijk eerst de Prins Carnaval van dit jaar worden verkozen. Lui is de topfavoriet. Ook al omdat hij nog nooit aan de beurt was. Maar ook Klus wil dolgraag een keer Prins zijn. Benieuwd wie er met de scepter gaat lopen ...

Deze en nog heel wat andere films staan vanaf 1 februari speciaal voor al onze Tuttimus-klanten klaar in de exclusieve catalogus van je Proximus TV.

Je inbegrepen kadofilm kiezen? Dat doe je zo: druk gewoon op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer daarna “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn kadofilm”.

Of ben je eerder fan van goede series? All right, want je kan Netflix kiezen als inbegrepen tv-bundel met je Tuttimus!

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact