Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Ook in december zit er een bonusfilm bij je Tuttimus

Gepubliceerd op 30/11/2018 in Showtime!

Ook in december zit er een bonusfilm bij je Tuttimus

Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat de eindejaarsperiode in aantocht is. De komende weken haal ook jij wellicht de kerstboom van stal. En zal je werkelijk overal om de oren worden geslagen met melige muziek en andere typische zaken. Tijdens deze donkere dagen kan een avondje quality time in de zetel dan fameus deugd doen. Doe daar nog eens een goeie film bij en het plaatje is compleet.

Zoals elke maand kan je als Tuttimus-klant ook in december weer je keuze maken uit onze exclusieve catalogus, met voor ieder wat wils. Ik geef je alvast mijn persoonlijke top-3 mee:

 1. Jurassic World: Fallen Kingdom

  Drie jaar na het enorme succes van Jurassic World, kwamen Steven Spielberg en de zijnen dit voorjaar op de proppen met alweer de vijfde prent in de franchise. En het werd duidelijk dat er nog geen sleet op zit.

  Na de gebeurtenissen op het eiland Isla Nubin in de vorige film, heeft de mensheid zich teruggetrokken van de plek des onheils. Er resideren nu enkel nog dinosauriërs, die zich ook vrij in de jungle kunnen bewegen. Maar dan komt een slapende vulkaan op het eiland terug tot leven. Owen en Claire zetten een reddingsactie op touw, om het uitsterven van de diersoort te voorkomen ...


 2. Guardians of the Galaxy

  We hebben nog meer sciencefiction en actie voor je in petto. Kwestie van die soms wat saaie eindejaarsdagen te spicen. Ondertussen kreeg ook deze Marvel-film een vervolg op het witte doek. Maar stiekem zijn we vooral fan van het originele, eerste deel uit de reeks.

  De wat impulsieve avonturier Peter Quill steelt op een blauwe maandag een geheimzinnige bol. Wat hij niet weet, is dat de schurk Ronan dit item koste wat het kost in handen wil krijgen. Zo kan hij namelijk plannen uitvoeren, die het hele universum in gevaar brengen. Van zodra Quill achter de ware kracht van de bol komt, zet hij wanhopig een team op met vier vreemde vogels: de wasbeer Rocket, de boommens Groot, Drax the Destroyer en een Gamora. Ze moet alles op alles zetten, om de Melkweg te redden van de ondergang ...


 3. Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked

  De kersttijd is ook het ideale moment om eens wat tijd met de kids te spenderen. Ideaal daarbij is deze derde film uit de reeks met de gekke eekhoorntjes. Bovendien zit de prent ook vol leuke verwijzingen, speciaal voor de wat oudere kijkers.

  Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes genieten van een welverdiende vakantie op een cruiseschip. Zoals gewoonlijk maken ze er een dolle boel van, tot ergernis van Dave Seville. Maar dan belanden de Chipmunks en Chipettes als schipbreukelingen op een onbewoond eiland. In afwachting van hun redding beleven ze de gekste avonturen, samen met een andere bewoner op het eiland ...


Deze en nog heel wat andere bonusfilms staan in november voor jou klaar in de exclusieve catalogus van je Proximus TV.

Ontdek wat er nog meer in Tuttimus zit
Eerder fan van goede series? Allright! Ga dan voor Netflix als inbegrepen tv-bundel.

Je inbegrepen bonusfilm kiezen doe je trouwens zo: druk op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer vervolgens “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn bonusfilm”.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: