Carnivàle: de cultserie van HBO die je moet gezien hebben

Gepubliceerd op 09/03/2018 in Showtime!

Carnivàle: de cultserie van HBO die je moet gezien hebben

De Amerikaanse betaalzender HBO heeft ook bij ons al heel wat topseries voortgebracht. Denk maar aan The Night Of en Game of Thrones. Maar er zijn ook heel wat reeksen die wat minder bekend zijn, maar toch een terechte cultstatus hebben. Carnivàle is daar bijvoorbeeld een van.

Heb je deze spannende serie nooit gezien? Dan is dit hét moment om je schade in te halen. Vanaf 12 maart staat het eerste seizoen van Carnivàle namelijk volledig voor je klaar in onze Movies & Series Pass, om te bingewatchen.

Dramaserie, die je bij het nekvel grijpt

Carnivàle brengt ons terug naar het Amerika van midden de jaren ’30. Tijden van een diepe economische depressie, maar ook van epidemieën en extreme droogte. En dat allemaal aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog.

De jonge Ben Hawkins heeft een bijzondere, genezende gave. Op een dag besluit hij dan ook om zich aan te sluiten bij een rondtrekkend circus in Oklahoma. Tegelijk krijgt broeder en predikant Justin Crowe aan de Westkust visioenen als ware het van God. Deze doen hem ook geloven in het hebben van magische krachten.

Onvermijdelijk zal dit tot een confrontatie tussen beide mannen komen. Uit die strijd zal dan voor eens en altijd moeten blijken wie de goede persoon in dit verhaal is en wie de slechte ...

Goesting gekregen in Carnivàle? Deze en vele andere series kun je à volonté bekijken in je Movies & Series Pass. En dat samen met de beste films van vroeger en nu. Bovendien kun je het kiezen als inbegrepen tv-bundel in je Tuttimus!

Bestel nu je Movies & Series Pass

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën