De nieuwste topfilms, die zie je ook in september bij ons

Gepubliceerd op 05/09/2018 in Showtime!

De nieuwste topfilms, die zie je ook in september bij ons

Het is de maand van de terugkeer van de dagelijkse routines. De wekker die elke dag opnieuw afgaat, de kids die naar school moeten, enzovoort. Dan kan een avondje relaxen met een recente blockbuster fameus deugd doen, toch?

Wel, in de op-aanvraagcatalogus van je Proximus TV vind je altijd wel iets naar je goesting. Uit de hele hoop nieuwkomers deze maand, selecteerde ik alvast deze twee kleppers:

 1. Deadpool 2

  De film die er toch maar mooi in slaagde de topfilm ‘Avengers: Infinity War’ van de eerste plek in de box office te stoten. Een absolute aanrader voor de fans van grofgebekte humor. En inclusief een flinke scheut sarcasme en de nodige snelle actie.

  De vuilbekkende en verminkte cafetaria-kok Wade Wilson is al ruim twee jaar actief als de gemaskerde antiheld Deadpool. Wanneer de supersoldaat Cable met een moorddadig plan opduikt, beseft Deadpool al snel dat hij Cable niet alleen kan bekampen. Hij verzamelt enkele vreemde vrienden en richt het gezelschap X-Force op ...

  Van: David Leitch
  Met: Ryan Reynolds, Morena Baccarin en Josh Brolin

  Deadpool 2 is vanaf 10 september te zien via de op-aanvraagcatalogus van Proximus TV.


 2. Solo: A Star Wars Story

  In dit nieuwste deel van de succesvolle franchise worden we teruggekatapulteerd naar de begindagen van onze held Han, voordat hij zich aansloot bij het verzet.

  Als jonge smokkelaar werkt hij voor het Keizerrijk, in samenwerking met z’n mentor Tobias Beckett. Via de criminele onderwereld geraakt Han Solo bevriend met Chewbacca, zijn toekomstige co-piloot. Samen komen ze de gevreesde gokker Lando Calrissian tegen op hun pad. En dat allemaal tijdens een reis die de toekomst zal bepalen van een van de meest onwaarschijnlijke helden van de hele Star Wars-saga ...

  Van: Ron Howard
  Met: Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Woody Harrelson, Donald Glover en Paul Bettany

  Solo: A Star Wars Story is vanaf 28 september te zien via de op-aanvraagcatalogus van Proximus TV.


Goesting gekregen in een avondje film? Deze en andere recente films staan nu voor je klaar in onze op-aanvraagcatalogus. Gewoon op de ‘on demand’-knop van je afstandsbediening drukken.

En wist je trouwens dat je bij Tuttimus elke maand weer een inbegrepen bonusfilm naar keuze krijgt?

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën