Als VIP naar de festivals? Enjoy!

Gepubliceerd op 24/06/2019 in Uit eerste hand

Als VIP naar de festivals? Enjoy!

Naar een festival en vlak voor het podium gaan staan zónder dat je een uur op voorhand moet gaan bivakkeren. Propere wc’s. Gratis eten en drinken. Een utopie? Nee hoor. Want als je een oogje houdt op het nieuwe Enjoy! in MyProximus, zou je het zomaar eens kunnen meemaken …

Met Enjoy! doen we graag iets voor je terug. Want trouwe klanten verdienen het om beloond te worden. Daarom vind je in MyProximus Enjoy! deals en Enjoy! experiences.

Hoe werkt het?

Simpel: open MyProximus online of via je app, klik op ‘Mijn voordelen’ en krijg meteen een overzicht.

  • Met Enjoy! deals bekijk jij die spannende nieuwe reeks als eerste in avant-première, gris je de állerlaatste tickets voor dat uitverkochte concert weg en scoor je topkortingen die je nergens anders vindt. Sport, muziek, avant-premières, kaartjes voor een pretpark, … Wees er snel bij om ze te claimen, want de plaatsen zijn beperkt!
  • Via Enjoy! experiences neem je deel aan onze wedstrijden en maak je kans op de ervaring van je leven. Figurant spelen in een tv-reeks, als VIP naar Rock Werchter, met een partybus naar Plopsa voor een meet-and-greet met de Studio 100-helden, naar Schotland om de Rode Duivels te zien spelen (whiskydegustatie inbegrepen, uiteraard), … noem maar op!

Ontdek nu Enjoy! in MyProximus!

Tim

Gek van technologie en gefascineerd door de manier waarop het ons leven gemakkelijker en tegelijkertijd complexer maakt. Fervent console gamer, Lego bouwer, Pokemon trainer & vader van drie.

Andere artikels van Tim

Blog topics