Zo simpel is switchen naar Epic

Gepubliceerd op 02/04/2019 in Epic

Zo simpel is switchen naar Epic

’t Is beslist: je neemt ook een Epic stories of Epic beats. Allright! En er is nog goed nieuws. Wij fixen namelijk de hele overstap, bij de gsm-netwerkaanbieder waar je nu zit. Yep, ook wanneer je daar nog een paar maanden vastzit.

Het enige wat jij effe bij de hand moet houden bij je Epic-bestelling, zijn twee zaken bij je huidige gsm-operator: je klantennummer en simkaartnummer. Heb je geen herlaadkaart maar een abonnement? Dan kan je ook gewoon je gsm-nummer doorgeven, in plaats van het simkaartnummer.

Van zodra je de bestelling bevestigd hebt, gaan wij aan de slag. Wij nemen dus contact op met je gsm-operator om het contract daar op te zeggen. En we zorgen ervoor dat je gsm-nummer hetzelfde blijft. Allemaal zonder dat je een seconde zonder verbinding gaat vallen.

Sit back and relax dus! Van zodra alles gefixt is, krijg je een sms’je dat je Epic ready to go is. Je switcht dan effe je simkaart en voilà.

Goesting gekregen in zo’n Epic beats, met eindeloze mobiele data voor alle grote social media en music streaming apps? Plus 4 GB erbovenop voor surfen en andere apps, 120 minuten bellen én speciale extraatjes?

Bestel nu jouw Epic beats

By the way: Epic beats is er nu tijdelijk 6 maanden lang voor de prijs van Epic stories. Voor iedereen!

Jozefien

Altijd op zoek naar slimme life hacks om de praktische zaken zo snel mogelijk achter de rug te hebben. Zo blijft er meer tijd over voor vrienden, dansen, reizen, sport en zoveel andere toffe dingen.

Andere artikels van Jozefien