Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Dichtbij de Koers, met Proximus!

Gepubliceerd op 20/09/2016 in Showtime!

Dichtbij de Koers, met Proximus!

Dit jaar kan je alle wedstrijden van de Hansgrohe Superprestige live op Proximus TV volgen. Zo ben je altijd dichtbij de koers, ook als je er niet bij kan zijn.

Eindelijk is het weer zover: het veldrijden is opnieuw uit de startblokken geschoten. 
Tussen ons gezegd is het toch echt wel mijn favoriete wintersport. Gewoon omdat ik dan altijd moet denken aan de koude en de geur van de modder, samen met de lekkere chocomelk, jenevers en vettige hamburgers. En als ik niet buiten kan: de twijfel of ik de koers op tv kan volgen of niet.

Wel, voor al die sukkelaars die met hetzelfde probleem zitten als ik (en voor de anderen ook) heb ik goed nieuws! De volledige Hansgrohe Superprestige kan je namelijk dit seizoen vanuit je warme zetel bekijken op Proximus TV. Of op je andere schermen zoals de laptop of de smartphone, via de Proximus TV App. En dat helemaal gratis. 

Zo kan je vanop de eerste rij volgen of Wout Van Aert heer en meester blijft, of een pak slaag krijgt van andere kleppers.

Da’s dus afspraak vanaf 2 oktober op kanaal 600 van Proximus TV, voor 8 zalige wedstrijden:

02/10 Gieten
16/10 Zonhoven
06/11 Ruddervoorde
13/11 Asper-Gavere
03/12 Spa-Francorchamps
23/12 Diegem
05/02 Hoogstraten
11/02 Noordzeecross

En wil je er toch graag in ’t echt bij zijn? 
Geen probleem: wij geven tickets weg voor zowel de Superprestige als de DVV Verzekeringen Trofee, tot vorig jaar bekend als de Bpost Bank Trofee. Zo ben je nog meer #DichtbijDeKoers!

Wil je meer weten over het veldrijden en het wielrennen in het algemeen op Proximus TV? Slechts één adres: de online wielerpagina’s van Proximus TV.
 

Pieter

Sociaal beestje bij Proximus en liefst nog digitaal! Ik mix graag muziek, festivals en tv doorheen campagnes.

Andere artikels van Pieter

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: