×
×

Bekijk de koers waar en wanneer je maar wil

Gepubliceerd op 02/03/2016 in Showtime!

Bekijk de koers waar en wanneer je maar wil

Met Proximus mis je geen enkele klassieker!

Wielerfans ontwaken stilaan uit hun winterslaap. Proximus zit als partner van alle Vlaamse klassiekers op de eerste rij. 

Een onderzoek van Het Nieuwsblad bracht aan het licht dat de meeste jongeren niet meer thuisblijven voor een wielerwedstrijd. Uiteraard is dat ook niet nodig, want ook wanneer je onderweg bent hoef je geen enkele demarrage of sprint te missen. Met Proximus volg je de koers via je tablet of smartphone met de app of met je pc/laptop via www.proximustv.be.

Op proximustv.be/wielrennen kan je al die wielerwedstrijden bekijken. Commentator beu? Switch dan vliegensvlug naar een andere zender. En vanzelfsprekend kan je ook wedstrijden opnieuw bekijken of aankomende uitzendingen voor opname programmeren.
Dat kan van pas komen als je zelf langs het parcours staat als VIP, want op Proximustv.be geven we VIP-tickets weg voor de Vlaamse klassiekers. Ter gelegenheid van de Ronde van Vlaanderen hebben we voor onze klanten zelfs nog een extraatje in petto!

Spring je zelf graag in het zadel, dan kan je ook dit jaar weer meerijden met de Proximus Cycling Challenges: dat zijn 14 wedstrijden in het spoor van de professionals. 
En wie professionals zegt, zegt ook professionele omkadering. Daarom mag je rekenen op bevoorrading, reparatieservice en soms ook coaching van voormalige profs.
Johan Museeuw en Nico Mattan komen onder andere tijdens de Omloop het Nieuwsblad en Gent-Wevelgem meerijden met het Proximuspeloton. Zin om eens in hun wiel te gaan hangen? Schrijf je in op www.proximuscyclingchallenge.be.

Dames kunnen zich op Wereldvrouwendag - dit jaar op 8 maart - gratis inschrijven voor de Proximus Cycling Challenge Gent-Wevelgem. Zij mogen zich verheugen op het gezelschap van Saartje Vandendriessche en de wielerfanaten van Madame Velo. Men zegge het voort!

Ben je zelf amateur? Schrijf je dan zeker in voor een Proximus Cycling Challenge.

Pieter

Sociaal beestje bij Proximus en liefst nog digitaal! Ik mix graag muziek, festivals en tv doorheen campagnes.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: