Reserveer je smartphone, via Click & Collect

Gepubliceerd op 10/11/2016 in Bits & Bytes

Reserveer je smartphone, via Click & Collect

Hoe simpel kan het zijn, eigenlijk?

Je bent er ongeveer uit. Deze nieuwe smartphone wordt het. Jep, hij lijkt je wel de perfecte match. Maar toch: je wil hem graag toch nog eens voelen, eens uitproberen alvorens hem écht te kopen. En wat extra advies van mensen die er iets van kennen? Dat mag er ook altijd bij.

Wel, dan heb ik iets interessants voor je. Maak kennis met Click & Collect. Dat is tegelijk profiteren van de voordelen van online bestellen én het in de winkel bekijken en vergelijken. Je reserveert namelijk vanuit je luie zetel (of bed, kies maar) je smartphone naar keuze en komt dan langs in een Proximus Shop in je buurt om hem af te halen.

Het voordeel is dat je nog altijd gewoon kan vergelijken bij ons in de winkel, maar toch 100% zeker bent dat dé grote kanshebber klaarligt om direct mee te nemen. Je kan ineens met een van mijn collega’s dubbelchecken of die ene smartphone wel degelijk de beste is die bij jou past. Want iedereen heeft zijn eigen goesting, toch?

Bovendien betaal je pas bij afhaling van je gereserveerde smartphone. Dus geen gedoe met overschrijven of online betalen met die banktoestelletjes.

Maar hoe werkt het nu precies?

Wel, het is heel eenvoudig eigenlijk:

Stap 1: Kies je gsm uit onze catalogus, en selecteer ‘Click & Collect’. Als je geen knop ziet staan, is er tijdelijk niet voldoende stock aanwezig.

Stap 2: Kies het Proximus Shop waar je je toestel wil afhalen. Vlakbij jou thuis, in de buurt van je werk, …

Stap 3: We gaan aan de slag. Je krijgt allereerst een bevestiging van ons per e-mail en sms.

Stap 4: Ready to go! Vanaf morgen kan je je toestel al gaan afhalen. Maar het mag ook later natuurlijk, zolang het maar binnen de 7 dagen is.

Stap 5: Kom langs en betaal aan de kassa. Je krijgt je toestel meteen mee. En als je wil, helpen we je meteen ook met het klaarmaken van je nieuwe aankoop: de configuratie, het overzetten van gegevens van je oude toestel, enzovoort.

Veel plezier alvast met je nieuwe smartphone. En laat me via de Facebook-pagina weten of je aanwinst je bevalt. Ik ben alvast benieuwd!

En moest je geen zin hebben om naar een Proximus Shop te gaan, dan kan je hem natuurlijk ook nog altijd gewoon bestellen en gratis laten leveren bij je thuis.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën