10 geweldige kerstcadeaus voor 2023

Gepubliceerd op 08/11/2023 in Gouden tips van…

Ben je op zoek naar inspiratie voor je kerstcadeaus? Dan zetten we je heel graag op weg met onze 10 beste cadeautips voor 2023.

10 geweldige kerstcadeaus voor 2023

1. Met een nieuwe smartphone zit je altijd goed

De eindejaarsperiode is het beste moment om jezelf of iemand anders een gloednieuwe smartphone cadeau te doen. Er is voor ieder wat wils op de markt, van een eerste smartphone voor je kind tot het meest moderne toestel voor wie altijd mee wil zijn met de laatste trends. Ook op het vlak van budget vind je in elke prijsklasse kwalitatieve smartphones voor onder de kerstboom.

Bekijk de beste smartphones van 2023 hier.

2. Of wat dacht je van een handig docking station?

Om je elektronische apparaten makkelijk op te laden zonder dat ze allemaal verspreid liggen door het huis, gebruik je een docking station. Daarmee krijgt elk toestel zijn eigen plekje om draadloos of via een usb-poort op te laden zonder dat de kabels in de knoop kunnen raken. Er bestaan heel wat verschillende soorten docking stations, voor elke stijl en elk budget!

3. Een smart tag voor vergeetkoppen

Raakt jouw lief ook constant zijn of haar sleutels kwijt? Of staat jouw moeder haar smartphone steeds op stil en vergeet ze vervolgens waar ze hem gelaten heeft? Vergeet je vader waar hij de auto geparkeerd heeft? Dan is een smart tag het perfecte cadeau om onder de kerstboom te leggen. Een smart tag bevestig je aan je sleutels of je gsm en die stuurt dan een melding naar jouw smartphone of die van iemand anders met de locatie van het voorwerp dat je zoekt.

Je vind ze in allerlei vormen en formaten, maar er is voor elk budget wel wat wils. Wil je het beste van het beste voor je iPhone, dan is de Apple Airtag een goede optie. Zo kan je zelfs Siri om hulp vragen om het getagde voorwerp terug te vinden.

4. De PlayStation 5 voor de fervente gamers

Goed nieuws voor wie de voorbije jaren de PlayStation 5 niet in handen kon krijgen: je kan hem dit jaar gewoon onder de kerstboom leggen, voor jezelf of voor iemand anders. In januari dit jaar kondigde Sony aan dat de schaarste grotendeels voorbij is en hun populaire gameconsole opnieuw makkelijker verkrijgbaar is. Bovendien zijn er ondertussen ook heel wat exclusieve games uit voor de PS5, zoals bijvoorbeeld Marvel’s Spiderman 2, dat op 20 oktober uitkomt. Meer weten over de PS5? Ontdek alle details over de gameconsole hier!

5. Perfect voor secret santa: het selfielampje

Bij een secret santa heb je meestal maar een klein budget en dan kan het best lastig zijn om een leuk cadeautje te vinden. Gelukkig hebben wij alvast een supertip als je nog een geschenk zoekt voor een echte selfiefan. Er bestaan namelijk tal van lampjes die je op je smartphone kan monteren om altijd en overal de perfecte selfie te maken. Kies voor een ring licht om het zachte licht te verspreiden en de foto’s zien er altijd perfect uit!

6. En in dezelfde categorie: een statief met gezichtsherkenning

Wie al eens geprobeerd heeft om in zijn eentje een filmpje op te nemen en daarbij ook nog altijd perfect in beeld te zijn, weet dat dat geen simpele opdracht is. Gelukkig bestaan er compacte statieven waarop je je smartphone kan monteren en die via gezichtsherkenning vanzelf meevolgen. Ook hier zijn er verschillende soorten en modellen, dus vind je zeker iets binnen jouw budget.

7. Een Samsung The Freestyle 2023 voor echte filmfans …

Heb je een echte filmfanaat in je vriendenkring of familie? Dan is de Samsung The Freestyle 2023-projector het perfecte cadeautje voor hem of haar. Je neemt de smart projector makkelijk ergens mee naartoe en projecteert je favoriete film of series op een effen muur waar je maar wil, in full HD-beeld en met dynamische kleuren. Dankzij het beeld tot wel 100 inch geniet je van een ware bioscoopervaring, de projector stelt ook automatisch scherp en zorgt ervoor dat jouw horizontale beeld altijd in de juiste verhouding staat.

8. … samen met een coole soundbar

Het beeld van je film kan nog zo goed zijn, haarscherp en met levendige kleuren, zonder waanzinnig geluid zegt het toch maar weinig. Daarom is een soundbar het ideale cadeau voor wie een ware homecinema wil uitbouwen. Een soundbar met draadloze subwoofer verbetert de geluidskwaliteit van je favoriete film drastisch. De soundbar is compact en gemakkelijk aan te sluiten op je televisie. Je kan hem bovendien tegen de muur, voor je tv of in de kast installeren.

9. Een laptopstaander voor de thuiswerker …

Voor de thuiswerkers onder ons is het belangrijk om zo ergonomisch mogelijk te werken. Een laptopstaander helpt om je scherm hoger te zetten, waardoor je niet met een gebogen rug op je bureaustoel zit. Het zorgt voor meer comfort tijdens het werken, maar je kan zo’n laptopstaander ook gebruiken als je in de zetel of in bed je favoriete entertainment wil bekijken, zoals de films en series uit de Proximus Picks-app!Nieuw venster

10. … of een slimme stekker voor je smart home

Tegenwoordig bedien je je elektronische toestellen in huis gewoon lekker makkelijk met je stem of een app, dankzij een slimme stekker. Je plugt hem in je gewone stopcontact en activeert vervolgens de aangesloten toestellen met de app. Simpel, en geniaal!

Nog meer ideeën?

Abulic en Younes stellen jullie nog meer ideeën voor in aflevering #5 van Techlab.

En om te genieten van het snelste internet, zit je helemaal goed met het Flex-pack! Dit pakket biedt je een onbeperkte internetverbinding thuis, een mobiel abonnement naar keuze en toegang tot 80 tv-zenders én de Pickx-applicatie.

Ontdek Flex nu meteen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie