Nieuw: betalen op Google Play via je Proximus-aanrekening

Gepubliceerd op 28/12/2017 in Bits & Bytes

Nieuw: betalen op Google Play via je Proximus-aanrekening

Wil je de nieuwste apps, games, films, muziek of e-books binnenhalen op je Android-toestel? Minecraft platspelen of Angry Birds gooien op je smartphone of tablet, of het nieuwste album van Drake downloaden? Of heb je Candy nodig voor Pokémon GO?

Wel, dat doe je nu simpeler dan ooit. Je kan namelijk ook betalen via ons: met je Proximus-aanrekening, factuur of Pay&Go-krediet.

Heb je een abonnement bij ons? Dan krijg je maandelijks gewoon een overzicht en afrekening op je factuur. Tussentijds kan je je aankopen ook makkelijk volgen via MyProximus.

Laten we de belangrijkste drie voordelen er eens uitpikken:

 1. Geen creditcard meer nodig


  © Reddit

  Dat betekent trouwens ook geen gedoe meer met het betalen via PayPal en co. Bovendien betaal je via Proximus volledig veilig. En ook nog eens zonder zorgen, aangezien je account met een maandelijkse limiet is beschermd.

 2. Snel


  © Giphy

  Het aankopen is sneller dan bij andere betaalmethodes, aangezien je niet met inloggegevens en kaartnummers moet goochelen. Eén keer instellen volstaat.

 3. Eenvoudig te gebruiken


  © Imgur

  Eenmaal geactiveerd betaal je supersimpel. Op het moment dat je afrekent, zie je het betalen via je Proximus-aanrekening als een extra betaalmogelijkheid verschijnen op het scherm.

  Dat betekent dus: geen extra software downloaden of registreren voor een nieuwe service. Eén keer gebruikt staat het standaard ingesteld als betaalmethode.

Makkelijker kan niet, toch? Bespaar jezelf dus dat gedoe met creditcards en inloggegevens en betaal je volgende app of game gewoon via onze aanrekening. Het is gefixt in 1-2-3!

En heb je het betalen in de Google Play Store via Proximus nog niet ingesteld op je smartphone of tablet? Dan leggen we je graag van a tot z uit hoe je dat doet.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën