Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Een bonusfilm naar jouw goesting, ook in juni

Gepubliceerd op 20/06/2017 in Showtime!

Een bonusfilm naar jouw goesting, ook in juni

Hopelijk wordt het een zalig zonnige zomer. Maar als het weer eens tegenzit, zorgen wij voor de nodige entertainment.

In je Tuttimus zit namelijk ook deze maand weer een inbegrepen bonusfilm. Heb je de jouwe nog niet bekeken? Dan heb ik voor jou een korte round up van mijn drie favorieten uit de exclusieve lijst van juni:

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Wie houdt van een fantasierijke film met wat donkere humor en een vleugje horror, zit ook deze maand weer goed bij onze bonusfilms. Daar zorgt topregisseur Tim Burton voor in deze mysterieuze klepper, gebaseerd op de roman van Ransom Riggs. Trouwens, wist je dat de buitenopnames plaatsvonden op het domein van Kasteel Torenhof in Brasschaat?

Tiener Jake vindt zijn geliefde opa vermoord terug. Via de aanwijzingen die hij achterliet komt hij al snel een mysterie op het spoor, dat zowel de wereld als de tijd overstijgt. Het leidt hem naar een magische en mysterieuze plek: het weeshuis voor bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine. Daar ontdekt hij dat de bewoners elk een bijzondere gave hebben, maar ook de nodige krachtige vijanden. 

Jake blijkt met zijn eigen bijzondere gave de enige die zijn nieuwe vrienden kan redden ...

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Nummer vijf van deze saga draait momenteel overuren in de cinemazalen. Het ideale moment om eens terug te gaan in de tijd en te opnieuw te ontdekken hoe het verhaal rond de gentleman Kapitein Jack Sparrow en zijn schip de Black Pearl nu precies begon.

Aartsvijand Barbossa slaagt door een muiterij op de Black Pearl erin het schip te stelen. Niet veel later ontvoert dezelfde Barbossa de dochter van de gouverneur van Port Royal, Elizabeth. Dit omdat hij denkt dat haar bloed de vloek op hem en zijn bemanning zal breken. Maar in werkelijkheid kan alleen het bloed van een vriend van haar, Will Turner, de vloek opheffen.

Aangezien Will eigenlijk smoorverliefd is op Elizabeth, is hij vastbesloten om samen met Jack Sparrow haar te bevrijden én de Black Pearl te heroveren ...

Mad Max Beyond Thunderdome

Misschien zag je in 2015 het langverwachte vervolg op de eerste drie Mad Max-films. Deze post-apocalyptische Fury Road was een van de actietoppers van dat jaar. Maar ik ben eigenlijk ook wel serieus fan van de originele trilogie. En dan vooral deze derde uit de reeks, die het mooiste in beeld is gebracht. Inclusief zalige gevechtsscènes, met de al even legendarische Mel Gibson.

Door een nucleaire oorlog is quasi de hele beschaving weggevaagd. Bovendien zijn alle bezittingen van Mad Max gestolen. De zoektocht naar de dader brengt hem in Bartertown, een woestijnstad waar criminaliteit hoogtij viert. Aunty Entity regeert er met ijzeren hand. Zij is bereid om Mad Max zijn spullen terug te geven in ruil voor het vermoorden van haar aartsvijand Blaster in de beruchte stalen kooi, beter bekend als de Thunderdome. 

Mad Max gaat de strijd aan. Maar wanneer hij het hart niet heeft om Blaster de genadeslag te geven, wordt hij door Aunty veroordeeld tot de woestijndood.

Deze en nog heel wat andere films staan nu op jou te wachten in de speciale op-aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Je inbegrepen bonusfilm kiezen? Ga gewoon naar onze website of druk op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening. En kies de favoriet van jouw goesting!

Of ben je eerder fan van een goede serie? All right, want nu is Netflix ook beschikbaar als tv-bundel met je Tuttimus.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: