×
×

Battle of the movie stars: Brad Pitt vs. Julia Roberts

Gepubliceerd op 10/02/2017 in Showtime!

Battle of the movie stars: Brad Pitt vs. Julia Roberts

Kies jouw favoriet en kijk in maart gratis naar een topfilm, met Tuttimus!

Vanaf deze maand plaatsen we telkens twee topsterren tegenover elkaar in de arena. Een topfilm met daarin de winnaar van deze battle kan je vervolgens bekijken in onze speciale catalogus. En dat helemaal gratis, voor al onze Tuttimus-klanten.

Voor deze eerste fight zetten we twee veteranen én goede vrienden in de ring. De ene was jarenlang de grote crush van massa’s en massa’s vrouwen, de andere deed vooral begin jaren ’90 veel mannenharten sneller slaan. Samen speelden ze trouwens de pannen van het dak in de misdaadkomedie The Mexican.

Maar als je nu moest kiezen, wie is dan écht jouw favoriet: de Pitt-bull of de Pretty Woman?

Brad Pitt

Deze 53-jarige topper timmert al sinds 1987 aan zijn weg als acteur. Als oudste uit een gezin van drie kinderen begon het allemaal op de middelbare school, waar hij zich bezighield met toneel. Na de nodige acteerlessen in Los Angeles kwam dé grote doorbraak in de road movie Thelma and Louise. Nadien volgden een lange rij andere klassiekers, zoals Seven Years in Tibet, Ocean’s Eleven en Inglourious Basterds.

Maar het is vooral zijn rol in Meet Joe Black die ons is bijgebleven. Daarin speelt Brad de rol van de spontane Joe. Zijn lichaam wordt echter overgenomen door de Dood, die een aantal dagen op aarde wil vertoeven als gewone mens ...

Julia Roberts

Deze 49-jarige topper timmert al sinds 1987 aan haar weg als actrice. Als jongste uit een gezin van drie kinderen begon het allemaal op jonge leeftijd, dankzij de toneelvereniging waarin haar ouders speelden. Na de nodige acteerlessen in New York kwam dé grote doorbraak in de romantische komedie Pretty Woman. Nadien volgden een lange rij andere klassiekers, zoals Sleeping with the Enemy, Notting Hill en Erin Brockovich.

Maar het is vooral haar rol in Mona Lisa Smile die ons is bijgebleven. Daarin speelt Julia de rol van de vrijgevochten Katherine, een lerares aan een vrouwenuniversiteit in de jaren ’50. Zij wil haar studentes zelfvertrouwen geven, om veel meer te worden dan huismoeder ...

Onze favoriete film met de winnaar van deze battle? Die zie je in maart, als een van de blockbusters in onze exclusieve catalogus. Daaruit kan je elke maand een film naar jouw goesting volledig gratis bekijken. Het is namelijk ook inbegrepen bij onze all-in Tuttimus.

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: