Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Onze favoriete films in mei, inbegrepen bij Tuttimus

Gepubliceerd op 17/05/2017 in Showtime!

Onze favoriete films in mei, inbegrepen bij Tuttimus

Goesting in een steengoede film, maar zit je een beetje zonder inspiratie?

Geen probleem: ook deze maand selecteerden wij weer een reeks toppers die je moet gezien hebben. Dit zijn onze favoriete drie!

Captain America: The First Avenger

Eentje uit de koker van Marvel. Inclusief super acteerwerk, boeiende personages en realistisch qua scenario en special effects. We like!

Steve Rogers is een dappere en zachtaardige, maar zwakke kandidaat-soldaat die in eerste instantie zelfs wordt afgewezen. Omdat hij koste wat het kost zijn land wil dienen, besluit hij daarop mee te werken aan een wetenschappelijk leger-experiment. Zo verandert hij in de nieuwste super soldaat Captain America. Hij trekt mee ten strijde in WOII, tegen de organisatie Hydra en hun leider Red Skull ...

Nerve

Een realistisch tiener verhaal met een hoog tempo, dat je tegelijk aan het denken zet over onze samenleving van vandaag? Check!

De verlegen Vee zit in haar laatste jaar op de middelbare school. Op de website NERVE gaat ze de online uitdaging à la ‘durven of doen’ aan. De site nodigt haar volgers uit om video’s te uploaden tijdens tricky opdrachten. In ruil krijgen ze daarvoor prijzen toegestopt. Al snel zit het meisje in een diepgeworteld spel, waarbij zowat alles rondom haar gemanipuleerd is. En dan blijkt haar leven nog eens in gevaar te zijn ook ...

Harry Potter en de Steen der Wijzen

Deze eerste uit de Pottersaga blijft toch altijd iets speciaals hebben. Hij is bovendien zelfs de op drie na succesvolste film ooit gemaakt. En in mei zit ie gewoon in je Tuttimus!

Maak kennis met Harry Potter. Deze doodeenvoudige jongen is ook enorm ongelukkig en eenzaam. Wat wil je: sinds de dood van zijn ouders woont hij bij z’n saaie en hardvochtige oom en tante. Maar dan veranderen een reeks geheimzinnige brieven zijn leven. Met een speciale trein vertrekt hij naar de Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus. Maar ook daar ontdekt hij al snel een duistere kant ...

Deze en nog heel wat andere films staan nu op jou te wachten in de speciale op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Je gratis blockbuster kiezen? Ga gewoon naar onze website of druk op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening. En kies de favoriet van jouw goesting!

Of ben je eerder fan van een goede serie? All right, want nu is Netflix ook beschikbaar als tv-bundel met je Tuttimus.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: