Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Jouw favoriete film, helemaal gratis? Da’s Tuttimus

Gepubliceerd op 23/01/2017 in Showtime!

Jouw favoriete film, helemaal gratis? Da’s Tuttimus

Ook in januari hebben we voor ieder zijn goesting!

En dat mag je deze maand echt wel letterlijk nemen. Want van een heerlijke romantische komedie en een leuke film voor de kleinsten in het gezin, tot keiharde actie: het zit allemaal in onze speciale, exclusieve catalogus met recente topfilms.

En het beste van al is dat je er ook deze maand eentje gratis uit mag kiezen. Ah ja, want het is mee inbegrepen in jouw Tuttimus of Familus

Ik ben alvast aan het twijfelen tussen deze drie films:

K3 in de sneeuw

Stiekem zijn wij nog altijd superfan van de originele K3. Je weet wel, die met Karen, Kristel én Kathleen, waarmee het destijds allemaal begon. In dit avontuur gaan de drie meiden op vakantie naar het zonnige Aruba, om de verjaardag van Kathleen te vieren. Althans, dat was toch de bedoeling. Want als de meisjes uit het vliegtuig stappen, staan ze tot hun verbazing met hun voeten in de sneeuw.

Yep, ze hebben het verkeerde vliegtuig genomen. Dit tot grote teleurstelling van Kathleen. Zal het Kristel en Karen lukken om haar alsnog een droomverjaardag te bezorgen?

Gladiator

Iets helemaal anders is deze ongelooflijke klassieker, bekroond met liefst vijf Oscars. 
Maximus (Russell Crowe) is een machtige Romeinse generaal, op handen gedragen door het volk en de huidige keizer Marcus Aurelius. In die mate zelfs, dat de keizer hem kiest als zijn opvolger, in plaats van zijn eigen zoon Commodus. Hierop vermoordt Commodus zijn vader én het volledige gezin van Maximus. Uitgeteld en gebroken komt Maximus in Rome terecht, waar hij besluit om als gladiator wraak te nemen ...

Hitch

Eerder op zoek naar iets om op je lachspieren te werken? Dan is deze topper met Will Smith iets voor jou. Als relatiemanager zorgt hij ervoor dat zijn klanten een relatie kunnen beginnen met de dame van hun dromen. Hij organiseert de afspraakjes en helpt de mannen bij een goede eerste indruk. Stiekem is Hitch zo verantwoordelijk voor honderden huwelijken in New York.

Zijn nieuwste klant is de saaie accountant Albert. Die wordt echter overal gevolgd door de roddeljournaliste Sara, die maar al te graag achter de identiteit van Hitch wil komen. En dan wordt Hitch nog eens verliefd op Sara ook ...

Deze en nog heel wat andere films staan nu voor jou klaar op Proximus TV.

Je gratis blockbuster kiezen? Dat doe je zo: druk gewoon op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer daarna “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn Blockbuster cadeau”.

Of ben je eerder fan van een goede serie? Wel, dan geniet je toch gewoon van Netflix? Want ook dat is drie maanden lang inbegrepen in jouw Tuttimus!

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Andere artikels van Peter

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: