Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Bekijk ook in februari jouw favoriete film, met Tuttimus

Gepubliceerd op 01/02/2017 in Showtime!

 Bekijk ook in februari jouw favoriete film, met Tuttimus

We hebben voor ieder zijn goesting!

Ben je iemand die van een leuke familiefilm houdt? Of eerder fan van een leuke komedie, om je lachspieren wat te trainen? Geen nood, want in onze exclusieve catalogus met recente topfilms is er voor ieder wat wils. En het beste van al: je mag er elke maand eentje volledig gratis uit kiezen, want ’t is inbegrepen in jouw Tuttimus- of Familus-abonnement!

Leg je dus maar eens languit in de zetel en ga voor jouw favoriet. Deze drie films kan ik je alvast warm aanbevelen:

De GVR

Zin in een leuke filmavond met het hele gezin? Dan is deze topfilm zeker iets voor jou. Het eenzame weesmeisje Sofie ontmoet per toeval de Grote Vriendelijke Reus, die haar prompt ontvoert naar zijn grot in Reuzenland. Ze heeft geluk, want hoewel hij wat raar is, doet de GVR geen vlieg kwaad. Dit in tegenstelling tot de andere reuzen, die minder goede bedoelingen hebben. Samen smeden Sofie en de GVR een plan om alle kinderen tegen hen te beschermen. En daarbij schakelen ze zelfs de Koningin van Engeland in ...

Een prachtige film, gebaseerd op het boek van Roald Dahl en verfilmd door Steven Spielberg.

Big Fish

Een komedie die je tegelijk ook zal weten te raken. De vader van Will Bloom ligt namelijk op sterven. En na jarenlang niet meer met elkaar te hebben gesproken, is Will nu vastbesloten om de échte Ed Bloom te leren kennen. Zijn vader had namelijk de gewoonte om iedereen te bestoken met fantasieverhalen. Will probeert nu het leven van Ed in kaart te brengen en de realiteit van de fictie te onderscheiden ...

Diepgaande film vol aparte figuren uit de wereld van regisseur Tim Burton. In de hoofdrollen herkennen we Ewan McGregor als jonge Ed Bloom. Gastrollen zijn weggelegd voor Danny DeVito, Steve Buscemi en Miley Cyrus.

Plop en Prins Carnaval

De ideale film voor de allerkleinsten onder ons. Want jawel, het is weer carnavalstijd in het kabouterbos! Wist je dat kabouters daar helemaal gek op zijn? Maar voor ze zich kunnen gaan verkleden, moet eerst de Prins Carnaval van dit jaar worden verkozen. Lui is de favoriet, ook al omdat hij nog nooit aan de beurt was. Maar ook Klus wil dolgraag een keer Prins zijn. Wie gaat er winnen?

Beleef een doldwaas avontuur avontuur van meer dan een uur lang, samen met je kinderen.

Deze nog heel wat andere films staan voor jou klaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Je gratis blockbuster kiezen? Dat doe je zo: ga naar onze website of druk gewoon op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en kies jouw favoriet.

Eerder fan van een goede serie? Wel, dan geniet je toch gewoon drie maanden lang van Netflix? Want ook dat is inbegrepen in Tuttimus!

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: