Bekijk gratis jouw favoriete film, met Tuttimus

Gepubliceerd op 08/12/2016 in Showtime!

Bekijk gratis jouw favoriete film, met Tuttimus

We hebben voor ieder zijn goesting!

Ben je iemand die van een zeemzoete romantische film houdt? Eerder fan van bikkelharde actie die van je scherm spat? Of kies je voor een leuke familiefilm om met de kids te beleven? Geen stress: in onze exclusieve catalogus met recente topfilms is er voor ieder wat wils. En je mag er elke maand eentje volledig gratis uit kiezen, want ’t is inbegrepen in jouw Tuttimus- of Familus-abonnement.

Dus: Leg je maar eens languit in de zetel en ga voor jouw favoriet. Deze drie kleppers kan ik je alvast warm aanbevelen:

Inception

Als je houdt van een sciencefiction-thriller, dan is dit vast je ding. Deze topfilm met Leonardo DiCaprio en Marion Cotillard vertelt het verhaal van meesterdief Dom Cobb, die bedrijfsgeheimen en ideeën uit de geesten van anderen steelt op het moment dat zij in dromenland zijn. Een machtige gave, maar het maakt hem ook zeer eenzaam. Hij krijgt echter de kans om zijn normale leven terug te krijgen, als hij één laatste klus kan klaren: het inplanten van een idee in het hoofd van een belangrijke persoon. Maar dat zal niet zonder slag of stoot lukken, natuurlijk …

Free Willy: Escape from Pirate’s Cove

Eerder op zoek naar een leuke film voor het hele gezin? Dan kan ik je deze Free Willy-film aanraden. In deze vierde film uit de reeks volgen we het Australische meisje Kirra, dat tegen haar zin naar haar grootvader in Zuid-Afrika moet. Daar ontdekt ze in een baai vlakbij het pretpark van haar opa de gestrande orka Willy. Het meisje helpt Willy om zich aan te passen aan deze plek en de band wordt sterker. Maar dan wordt de opa verleid om de orka te verkopen aan een gewetenloze concurrent.

Een race tegen de klok begint om Willy te herenigen met zijn familie in de oceaan, voordat de verkoop doorgaat.

The Dark Knight

Krijg je een kick van een portie superhelden op je tv? Dan is deze topper iets voor jou. Dit is trouwens de laatste film van wijlen Heath Ledger, die een schitterde Joker neerzet. In deze tweede film van de trilogie teistert hij Gotham als gewetenloze moordenaar met een talent voor het verstoren van de openbare orde en een vreemde soort humor. Bruce Wayne, alias Batman, bundelt daarop de krachten met Luitenant Gordon en de nieuwe Officier van Justitie om het kwaad te bestrijden.

Deze nog heel wat andere films staan voor jou klaar op Proximus TV.

Je gratis blockbuster kiezen? Dat doe je zo: druk gewoon op de “On Demand”-knop van je afstandsbediening en selecteer daarna “Op aanvraag” > “Films” > “Mijn Blockbuster cadeau”.

Of eerder fan van een goede serie? Wel, dan geniet je toch gewoon drie maanden gratis van Netflix? Want ook dat is inbegrepen in Tuttimus!

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Blog topics