Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Black Friday? Da’s een topsmartphone goedkoop scoren!

Gepubliceerd op 16/11/2018 in Tournée générale

Black Friday? Da’s een topsmartphone goedkoop scoren!

Sinds een paar jaar kennen we deze gekke Amerikaanse gewoonte ook in ons Belgenlandje: een vrijdag waarop je allerlei producten aan ongelooflijk lage prijzen in huis kan halen. Ideaal om dit jaar eens wat op tijd te zijn met de pakjes voor de eindejaarsperiode. En natuurlijk hebben wij ook heel wat voor jou in petto!

Plus, wat goed meegenomen is: je hoeft niet eens buiten te komen om naar een van onze Proximus Centers te gaan. Want onze speciallekes zijn ook gewoon online te krijgen. Even vanuit je luie zetel bestellen en we leveren het bij je thuis. Simple as that!

Black Friday: het perfecte moment voor een nieuwe smartphone

Is je goede oude gsm al een tijdje niet meer wat hij ooit geweest is? Of wil je jezelf een upgrade cadeau doen en gaan voor een absoluut toptoestel? 

Geen probleem! Want dit jaar gooien we op Black Friday meer dan ooit met smartphones in werkelijk alle prijscategorieën. Waarbij we er natuurlijk nog een flink pak centen afdoen. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van absolute topfoto’s maken met een splinternieuwe Samsung Galaxy S9? En als je een nog groter touchscreen wil, hebben we ook de Galaxy Note 9 voor je klaarliggen. Allebei voor de ronde som van 0 euro extra, in combinatie met een Mobilus of Epic naar keuze en een DataPhone-optie van 20 euro per maand. En dat terwijl een Samsung Galaxy S9 normaal liefst 729,99 euro kost. En een Galaxy Note 9 zelfs 999,99 euro!

Maar ook bij de middenklassers onder de smartphones zijn er topdeals te doen. Liefst 4 smartphones krijg je tijdens Black Friday voor maar 9 euro extra, in combinatie met een Mobilus of Epic naar keuze en een DataPhone-optie van 10 euro per maand.

En er is meer! Bij de Nokia 7.1 krijg je ook nog eens 50 euro terug, plus draadloze oortjes ter waarde van 129,99 euro als cadeautje. De LG Q7 doet zelfs nog straffer: daar verdubbelen we het terugbetaalde bedrag tot wel 100 euro. Zo kan je zelfs nog geld verdienen aan je nieuwe smartphone! Bij de Samsung Galaxy A7 (2018) krijg je er dan weer een luxueuze headset van AKG bij, die normaal 149 euro kost. En bij de Huawei Mate20 Lite steken we een gratis Watch GT, ter waarde van 199 euro. Stuk voor stuk coole must haves!

Afspraak van 23 tot 26 november op onze speciale Black Friday-pagina. Je ontdek er dan ook welke extraatjes en kortingen we nog allemaal heel tijdelijk jullie kant opgooien!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: