Alles wat je moet weten over Black Friday

door ErikGouden tips van…23/11/2016

Alles wat je moet weten over Black Friday

Comments

Alweer een gekke gewoonte uit Amerika.

We zijn nog niet helemaal bekomen van de verrassende verkiezingsuitslag in de Verenigde Staten, of daar komt weeral een nieuwe traditie van hen tot bij ons overgewaaid. Black Friday heet het. Maar wat is het nu precies?

Soldengekte

Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving, een belangrijke feestdag daar. Op die vrijdag moeten de meeste mensen niet naar hun werk. En daar profiteren ze dan van om massaal te shoppen. Zelfs al voor de feestdagen. Zeker omdat de winkels de zotste kortingen en deals naar hun hoofden gooien.

Sommige Amerikaanse winkels gaan zelfs al om drie uur ’s nachts open, terwijl er op dat uur al hopen mensen staan aan te schuiven.

iphone6s

Want heel wat spullen zijn al snel uitverkocht. Met alle geduw en getrek van dien.

iphone6s

Zotte toestanden die we bij ons niet kennen. En gelukkig maar!

Ook wij doen mee aan Black Friday! Ga je voor Tuttimus, onze sterkste all-in? Dan krijg je er van ons zomaar een zalige tv of smartphone bij voor maar € 49. Doe je goesting en kies tussen een Samsung ultra-hd tv van 40 inch (normale prijs: € 599,99) en een Samsung Galaxy S6 (normale prijs: € 449,99).

Maar er is nog meer goed nieuws. Als je tussen vrijdag 25 november en zondag 27 november je Premium Club-punten omruilt, krijg je er namelijk 10% van terug voor een volgende aankoop. En dat omruilen kan gewoon online.

Meer nieuws over:

  • smartphone
  • Proximus TV
  • Internet

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact