×
×

Laat je factuur checken, in een Proximus Center vlakbij

Gepubliceerd op 15/06/2018 in Uit eerste hand

Laat je factuur checken, in een Proximus Center vlakbij

Heb je ook die indruk, dat je elke maand op een ander teveel betaalt voor internet, gsm of digitale tv? Het zou kunnen. Maar het beste is om dit eens objectief te laten checken. Kom daarom eens op afspraak met je factuur van een andere operator langs in een Proximus Center. Dan bekijken we het samen. Volledig vrijblijvend, zonder aankoopverplichtingen.

Hoe werkt het?

Om te beginnen maak je online een afspraak in een Proximus Center, waar en wanneer het jou uitkomt. Op die manier moet je niet veel tijd vrijmaken om je factuur na te laten kijken.

Je springt op het afgesproken moment binnen en hoeft niet te wachten. Zeg aan de ingang even dat je een afspraak hebt. Je wordt dan meteen naar een van onze collega’s gebracht.

In een kwartier doorlopen we je huidige en je eventuele toekomstige situatie. Een tip: geef bij het maken van je afspraak al even mee wat voor abonnementen je allemaal hebt. Zo kunnen we alles nog meer in detail bekijken. Of beter nog: breng de telecomfactuur van je huidige operator gewoon mee.

Op basis daarvan kijken we samen direct wat er mogelijk is. En krijg je een vrijblijvende offerte, volledig op maat. Je hoeft daarbij niet meteen te beslissen. Kwestie van alles effe te laten bezinken, toch?

Maak hier jouw afspraak in een Proximus Center

En dat zonder verplichtingen, natuurlijk. Beslis je achteraf om toch niet bij ons te komen? Even goede vrienden.

Wil je toch gaan voor mobile, tv-kijken, bellen en/of surfen via ons? Allright! Dan trakteren we je momenteel tijdelijk op een exclusieve Red Devils Package, met een aantal leuke gadgets in. Ideaal om onze nationale voetbalhelden richting de overwinning te schreeuwen! Zolang de voorraad strekt.

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: