×
×

Baby Driver en The Dark Tower, nu on demand beschikbaar!

Gepubliceerd op 07/12/2017 in Showtime!

Baby Driver en The Dark Tower, nu on demand beschikbaar!

Deze zomer waren ze nog onze favorieten in de cinemazalen. En nu kan jij ze al verslinden in onze op-aanvraagcatalogus.

Yep, bij ons zie je dus heel wat meer dan alleen de klassiekers. We halen ook de beste films recht uit de cinemazalen, naar jouw tv. Maar waarover gaan deze twee zalige actiefilms eigenlijk? Een kleine sneak peek mét exclusieve beelden!

Baby Driver

Baby (Ansel Elgort) is een getalenteerde jonge chauffeur van vluchtauto’s voor bankovervallen, die alles op alles wil zetten om de beste in de business te zijn. Aangezien hij last heeft van tinnitus, vertrouwt hij bij alles volledig op zijn eigen soundtrack op de iPod. Wanneer hij de vrouw van zijn dromen tegen het lijf loopt, ziet hij het als dé moment op het criminele wereldje vaarwel te zeggen. Maar dan zorgt een gedoemde overval met een beruchte gangsterbaas (Kevin Spacey) ervoor dat zowel de liefde als zijn vrijheid en leven worden bedreigd ...

Een ode aan de klassiekers van de pop- en filmgeschiedenis, waarbij het pompende tempo je meezuigt in het verhaal. Muziek is daarbij de heerlijk swingende rode draad, doorspekt met goed in beeld gebrachte auto-achtervolgingen. 

Nu beschikbaar in onze op-aanvraagcatalogus. En als je helemaal goesting wil krijgen, kan je hier al de eerste tien minuten van de film checken:

The Dark Tower

Heb je eerder zin in een unieke combinatie van actie, fantasy en western? Dan is deze spannende film jouw ding. En hij is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Stephen King!

De 11-jarige New Yorkse Jake droom elke keer weer over een universum waarin een reusachtige toren centraal staat, dat beschermt tegen demonen. De jongen is er rotsvast van overtuigd dat er meer aan de hand is en ontdekt de parallelle Al-Wereld. Daar ontmoet hij scherpschutter Roland, die naar de bewuste toren op zoek is. Want alleen zo kan Roland de totale vernieling van alle werelden door de Man in het Zwart vermijden ...

Nu beschikbaar in onze op-aanvraagcatalogus. En als je helemaal goesting wil krijgen, kan je hier al tien minuten checken:

Wil je nog meer actiefilms soldaat maken? Of het nu dé klassiekers zijn of nagelnieuwe kleppers: de op-aanvraagcatalogus is the place to be.

En heb je honger naar meer van dat? Of wil je ook zalig veel series bingewatchen tijdens de winteravonden? Dan is de Movies & Series Pass spek voor je bek. Want daarmee haal je meer dan 500 films en series in huis, die je onbeperkt kunt bekijken.

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact