Avengers: Infinity War, nu on demand bij ons te zien

Gepubliceerd op 31/08/2018 in Showtime!

Avengers: Infinity War, nu on demand bij ons te zien

Al tien jaar verwent Marvel ons ondertussen met hun superhelden-films. En met deze Avengers-prent komen ze met de grootste clash aller tijden. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit de eerdere films bijeen. Kortom: een film voor de fans, om van te smullen!

Heb je om een om andere reden deze blockbuster het voorbije voorjaar in de bioscoop gemist? Geen stress, want nu krijg je je herkansing. Avengers: Infinity War staat namelijk voor jou klaar in onze op-aanvraagcatalogus. Goed voor ruim 2,5 uur aan heerlijke actie.

De meest succesvolle superheldenfilm ooit

Dat deze Avengers-film een blockbuster was, staat ondertussen écht wel buiten kijf. In een recordtijd werd de magische grens van 1 miljard dollar gepasseerd, om uiteindelijk af te klokken net boven het dubbele ervan. Slechts drie films hebben dat ooit eerder klaargespeeld.

En of dat succes terecht is. Om je een idee te geven: het doorgaans kritische Rotten Tomatoes geeft de film een mooie score van 83%. Werkelijk iedereen is fan van Iron Man, Thor, The Hulk en co. Zelfs de kids zijn er helemaal weg van:

Het verhaal

Centraal staan de zes zogenaamde Infinity Stones. Wie deze stenen in het bezit heeft én ze op de juiste manier gebruikt, heeft oneindig veel kennis en macht in handen. Thanos reist daarom richting aarde om de stenen te verzamelen. De bedreiging is zodanig groot, dat alle superhelden de krachten moeten bundelen. De Avengers werken samen met de Guardians of the Galaxy en andere figuren, om Thanos te stoppen en het universum van de totale ondergang te redden ...

Het vervolg: Avengers 4

Nu al weten we dat er rond mei 2019 een vervolg op deze Avengers: Infinity War zal komen. De voorlopig nog titelloze vierde film uit de saga zal wel het definitieve einde worden van het verhaal, dat tien jaar geleden begon met Iron Man. De opnames zouden afgerond zijn, maar het plot blijft natuurlijk een goed bewaard geheim.


Goesting gekregen in Avengers: Infinity War? Allright, want je kan deze film nu on demand bekijken via Proximus TV.

En naast tal van andere films vind je er ook nog andere Marvel-toppers, zoals Captain America: The Winter Soldier en Guardians of the Galaxy.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën