Een nog sterker netwerk, ook waar je het niet verwacht

Gepubliceerd op 31/05/2017 in Uit eerste hand

Een nog sterker netwerk, ook waar je het niet verwacht

Want natuurlijk zit je niet de hele tijd op je stoeltje thuis.

Nee, je trekt er regelmatig op uit. En dan is het maar wat logisch dat je overal goed bereikbaar bent. Zelfs mobiel surfen en video’s binnenhalen hoort er dan weleens bij.

Dat snappen we. Daarom zorgen wij dat je kan rekenen op een sterk netwerk, waar je ook bent.

Op de weg en diep onder de grond...

Onderweg wil je altijd bereikbaar zijn, zonder onderbrekingen. Zeker als je wilt bellen om te zeggen dat je later zult zijn. Daarom zorgden wij voor een topontvangst, zelfs in de belangrijkste wegentunnels. Denk maar aan tunnels op de Brusselse kleine ring en de Antwerpse Kennedytunnel.

Maar da’s niet alles. We hebben zelfs het volledige metronet in Brussel uitgerust met 4G, zodat je ook diep onder de grond snel mobiel kunt surfen. Ideaal om onderweg de tijd wat te doden.

Op de festivalweide...

Elk festivalseizoen weer merken we het: jullie sharen massaal wat er op de weide gebeurt. En tegenwoordig doen jullie dat steeds zelfs vaker met video’s in hd, op bijvoorbeeld WhatsApp, Snapchat, Instagram en Facebook. Terecht!

Daarom voorzien we op zowat alle grote festivals ook dit jaar weer extra capaciteit. Zo kunnen jullie en masse in contact blijven met het thuisfront. Van Rock Werchter en Tomorrowland tot Maanrock en Studay: we’ll be there for you!

Bekijk hier op welke zomerfestivals we ons netwerk versterken.

En het hele jaar door, op de beste concerten...

Wil je de thuisblijvers laten meegenieten van dat ene zalige nummer van je favoriete artiest ever? Geen probleem, want het kan nu snel en stabiel in de grootste concerttempels van België. Denk maar aan de AB, het Sportpaleis en Flanders Expo.

Bekijk hier in welke concertzalen we ons netwerk versterkten.

Tijdens een namiddagje shoppen...

Als je partner voor de zoveelste keer in het pashokje zit, wil je effe op Facebook snuisteren. Of misschien wil je zelf een outfit sharen met vrienden, om hun mening te vragen.

Wij zorgen dat je dit zonder problemen kan doen. Ook in de grootste winkelcentrums van België kan je nu met ons netwerk vlot bellen en sharen.

Bekijk hier in welke shoppingcentra we ons netwerk versterkten.

Of op de tribune...

Spanning alom. En dan wil je meteen die zalige treffer van je club met de wereld delen. Of effe de tussenstand in een andere wedstrijd checken.

Omdat alsmaar meer supporters dit tegelijk doen, versterkten we ook hier ons netwerk alvast. Zo kan je bijvoorbeeld nu al gegarandeerd snel blijven surfen in de grotere voetbaltempels.

Helemaal klaar om te bellen, surfen en sms’en op het netwerk met het beste bereik in België? Ga dan snel voor de Mobilus-formule die perfect bij jou past. We hebben voor ieder z'n goesting!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën