Dit zit er allemaal in je All Kids-bundel

Gepubliceerd op 01/07/2017 in Showtime!

Dit zit er allemaal in je All Kids-bundel

Is het weer wat koud en guur buiten? Niet het moment voor je kinderen om eens flink te ravotten? Laat dat nu hét moment zijn om hen te trakteren op een warme chocomelk en leuke programma’s, speciaal op hun maat.

Ik moet zeggen, met de All Kids-bundel heb je zeker goed gekozen. Want er zit een pak leuks in. Laten we samen eens een kijkje nemen:

STUDIO 100 HITS en vijf andere kinderzenders, vol fun

Of je nu peuters hebt of al wat grotere kapoenen: met deze extra zenders is er nu voor ieder kind wat wils.

Studio 100 HITS is het muzikale broertje van Studio 100 TV, dat bij ons al exclusief in het basispakket zit. Op elk moment van de dag zie je er alleen maar plezante videoclips met de favoriete helden van je kids. Van de allernieuwste van K3 en Ghost Rockers, tot de klassiekers van Samson & Gert en Kabouter Plop. Natuurlijk zonder reclame tussendoor!

Nick Jr. is de veilige thuis voor de kleinsten. Hun favoriete helden van Nickelodeon zijn er de hele dag door te zien. Dora, Paw Patrol, Shimmer en Shine staan al te trappelen om de gekste avonturen met hen te beleven en hen tegelijk ook wat bij te leren.

Op NickToons zie je de hele dag door de beste cartoons van Nickelodeon. Zalige nieuwe topreeksen als Avatat: De legende van Aang en De Pinguïns van Madagascar hebben er hun vaste stek. Maar met klassiekers als SpongeBob SquarePants en Fairly Odd Parents is het ook dikke fun voor de volwassenen.

En krijgen je kids niet genoeg van tekenfilms? Dan hebben we ook nog Boomerang voor je. Daarop zie je dé klassiekers in het genre, zoals Looney Tunes, The Flintstones en Tom en Jerry. Nostalgie verzekerd!

Disney XD is dan weer de tienerzender bij uitstek, die zich vooral richt op jongens die van meer actie houden: voetbal, skaten en karate. Hier kunnen ze genieten van animatieseries als Beyblade en Pokémon, plus series als Zeke & Luther. Maar er zijn ook regelmatig Disneyfilms op te zien.

Pebble TV is er speciaal voor de kleinere kinderen. Daarbij wordt bewust gekozen voor meer inhoudelijke programma’s, zonder sterke visuele prikkels. Ideaal dus voor kinderen die snel onrustig zijn.

En dat op al je schermen, waar je ook zit

Willen je kinderen ook in de auto naar de avonturen van hun favoriete helden kijken? Of mogen ze af en toe van je met de tablet in bed nog wat tv kijken?

Het kan allemaal. Want met de gratis Proximus TV-app voor Android, iOS en Windows Phone zie je de zes extra kinderzenders ook gewoon op de tablet of smartphone.

Trouwens: met de app kan je ook gewoon vanop afstand hun favoriete show programmeren voor opname. Ideaal voor als jullie onverwacht later thuis zijn. En je kan er ook gewoon mee zappen en pauzeren op je tv.

Plus de Studio 100 GO Pass!

Uren kijk, lees én speelplezier staan klaar voor je kinderen, op al je schermen. Speciaal op hun maat en met hun favoriete helden, allemaal volledig vrij van reclame. En met de Studio 100 GO-app kan je zelfs de favoriete programma’s van je kroost downloaden, om zo bijvoorbeeld onderweg te bekijken.

De Studio 100 GO Pass vind je via de “on demand”-knop van je afstandsbediening. En met de bijhorende app voor Android en iOS kan de pret ook beginnen op jullie tablet of smartphone.

En Disney op aanvraag

De beste tekenfilms en series van zowel Disney Channel, Disney Jr. als Disney XD? Die kunnen je kinderen zo veel en zo vaak ze maar willen herbekijken. Druk op de ‘on demand’-knop van je afstandsbediening en begin meteen met kijken!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën