×
×

Je kids? Die vervelen zich nooit meer!

Gepubliceerd op 18/07/2017 in Showtime!

Je kids? Die vervelen zich nooit meer!

Zelfs als het weer wat tegensteekt.

Waarschijnlijk heb je al heel wat leuke activiteiten voor je kroost gepland. Een dagje naar zee trekken, een zalig pretpark bezoeken, of gewoon leuke speelnamiddagjes met hun beste kameraadjes. En da’s super!

Maar als ouder vraag je je tegelijk ook af: hoe hou ik die bengels bezig als het weer niet meezit? Want we weten allemaal hoe onze Belgische kwakkelzomer kan uitpakken.

Laat hen ook tijdens een regendag amuseren, met hun favoriete helden. Laat hen genieten van zowel cartoons, jeugdfilms en kinderseries. Allemaal volledig approved voor hun leeftijd, natuurlijk. Yep, da’s onze All Kids-bundel.

Dit zit er allemaal in All Kids:
  • Wanagogo Pass: met deze app spelen, kijken en luisteren de kleintjes, samen met al hun favoriete personages. Zonder reclame en 100% kindvriendelijk. Of het nu op de tablet of de tv is.
    En het beste van al: je hebt er geen internetverbinding voor nodig. Ideaal om hen uren zoet te houden tijdens lange autoritten, bijvoorbeeld.
  • Kids Channels: dat zijn 5 extra tv-kanalen met daarop al hun helden, zoals Scooby-Doo, Dora, SpongeBob en Pokémon.
  • En als bonus, Disney Channel on demand: kijk naar het allerbeste van zowel Disney Jr, Disney HD als Disney Channel. Zowel de klassiekers als nieuwere series van Disney, eender wanneer opvraagbaar. Voor de kleinsten is er Mickey Mouse, Puppy Dog Pals, Sofia the First en nog vele anderen. De grotere kids kunnen genieten van series als The Lodge, Just Like Me en Violetta.

Klaar om je All Kids te scoren? Bestel hem dan heel eenvoudig hier en het plezier kan beginnen.

En wil je ook jezelf op iets extra trakteren?

Perfect, want met onze andere tv-bundels vindt ook jij vast je goesting. Ga voor de beste sportwedstrijden, films, series of programma’s voor volwassenen. Kijk snel wat we allemaal voor je in petto hebben!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Reageer

{{ totalResults ? (((totalResults == 0) || (totalResults == 1)) ? "reactie" : "reacties") : ("reactie") }}


Avatar


 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: