Noodzakelijke updates op het juiste moment

door One magazineOplossingen10/11/2015

Noodzakelijke updates op het juiste moment

Comments

Een boormachine hoeft geen updates en is na 20 jaar nog altijd compatibel met de boren. Helaas is dat niet zo met ICT-infrastructuur, ze heeft meer onderhoud en updates nodig om optimaal te blijven presteren. Proximus volgt voor u op welke updates wanneer precies noodzakelijk zijn.

U wilt altijd over de meest recente hard- en software beschikken zonder te veel tijd te besteden aan het uitzoeken van de nodige updates en informatie van verschillende leveranciers. Bij Proximus kunt u terecht voor een complete dienstverlening die u al uw bekommernissen rond het onderhoud van uw ICT-infrastructuur uit handen neemt: Proximus Life Cycle Services. Zo blijft uw investering nog lang na aankoop renderen.

Advies op maat
Proximus gebruikt geavanceerde tools om op regelmatige basis de inventaris van uw volledige ICT-infrastructuur bij te werken. Voor al uw Cisco-apparatuur kijken onze experten na of ze gedekt is door de juiste onderhoudscontracten en of er nieuwe meldingen zijn van de fabrikant. Op basis daarvan ontvangt u een rapport met aanbevelingen rond hardware, software en security voor uw specifieke omgeving. U wilt natuurlijk ook op elk moment over de juiste ICT-middelen beschikken. Daarom is het belangrijk dat de inventaris regelmatig gebeurt. In functie van uw noden kiest u zelf de frequentie, bijvoorbeeld jaarlijks, per kwartaal of maandelijks. De aanbevelingen worden dus heel flexibel gedaan, op maat van uw organisatie.

Meteen ingrijpen
Omdat ICT zo snel veroudert, kunt u erop rekenen dat Proximus alle nieuwe evoluties op de voet volgt, zodat uw infrastructuur altijd up-to-date blijft. Als het ICT-landschap evolueert, als er een security update beschikbaar is of bugs opgelost werden, verwittigt Proximus u meteen en grijpt in waar nodig. Bovendien krijgt u ook een melding als een deel van uw ICT-infrastructuur niet meer ondersteund zal worden door de leverancier, zodat u de migratie naar nieuwe apparatuur kunt voorbereiden. Zo werkt u altijd met een optimaal functionerende en goed beveiligde ICT-infrastructuur, klaar voor de toekomst en de uitdagingen van uw bedrijf.

Pluspunten
• ICT is altijd up-to-date
• Tijdwinst, u hoeft zelf de vernieuwingen van updates niet op te volgen
• Vast maandelijks bedrag
• Advies wordt toegespitst op uw omgeving
• U bepaalt zelf de frequentie van rapporten

Meer nieuws over:

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Nieuws filtering op :

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons