Wifi in steden en gemeenten

Gepubliceerd op 16/03/2015 in Oplossingen & diensten

Wifi in steden en gemeenten

Als lokale overheid moet u mee met de technologische evolutie. Een betrouwbaar eigen wifinetwerk is een must geworden. Iedereen wil altijd en overal online zijn. Bovendien moet u rekening houden met de regelgeving.

We hebben steeds hogere verwachtingspatronen. Alles online moet sneller, veiliger en efficiënter. Het is een hele uitdaging om als lokale overheid een wifinetwerk aan te bieden dat voldoet aan de verwachtingen. De regels voor open wifi zijn gelukkig versoepeld. Wie wifi aanbiedt binnen de organisatie, wordt niet langer aanzien als operator mits het signaal niet tot buiten de muren reikt.

Wilt u helemaal zeker zijn dat uw wifinetwerk up-to-date en conform de richtlijnen is? Kies dan voor het indoor wifiaanbod op PubliLink Explore van Proximus. Als enige aanbieder op de markt garandeert Proximus u een end-to-end oplossing die voldoet aan alle technische en wettelijke voorwaarden.

Meer info?

Hebt u plannen voor publieke wifi in uw gemeentehuis, bibliotheek of OCMW? Neem contact op met uw account manager of surf naar www.proximus.be.

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Andere artikels van One