×
×

VVSG-congres: actuele thema’s en inspiratie

door One magazineTechnologie09/09/2015

VVSG-congres: actuele thema’s en inspiratie
Op 15 oktober organiseert de VVSG een inspiratiedag voor lokale besturen. Partner Proximus treedt bij met een sessie over hoe big data u kan helpen uw vernieuwde dienstverlening op te zetten.

Nieuwe technologie maakt veel meer mogelijk dan vroeger. Het speelveld voor de dienstverlener van morgen ligt wijd open. De integratie van het OCMW en de gemeente staat voor de deur. Daarom is ‘durven met dienstverlening’ actueler dan ooit. ‘Durven met dienstverlening’ is: beter, efficiënter en zorgzamer werken voor de burger, of die nu voor het loket staat, de website bezoekt of telefoneert.

Tijdens het VVSG-congres van 15 oktober in Gent geven praktijkexperten een inkijk in hun aanpak inzake lokale publieke dienstverlening. Door een mix van sprekers en partners worden visies en benaderingen gedeeld tussen besturen onderling. Proximus is als structureel partner van de VVSG opnieuw van de partij. Olivier Vangheluwe, Marketing Expert – Integration strategic Projects, bespreekt in een interactieve workshop de mogelijkheden van IoT, big data en andere ICT-bouwstenen om uw dienstverlening en interne werking efficiënter te maken, met het oog op mogelijke kostenbesparingen.

Meer info?

Het congres wordt georganiseerd voor de Vlaamse steden en gemeenten. Workshops en lezingen worden volledig in het Nederlands gegeven.

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons