Waarom Volvo Cars voor fiber kiest

Gepubliceerd op 25/08/2017 in Klantenverhalen

Waarom Volvo Cars voor fiber kiest

Innovatie zit Volvo Cars in de genen. Zowel voor hun wagens als service. Precies waarom de autobouwer een beroep doet op Proximus om bij zijn concessiehouders fiber te installeren.

4 redenen die Volvo Cars over streep trokken:
 • De tijd van het gewone onderhoud is voorbij
  Volvo lanceerde het concept Volvo Personal Service. Een vernieuwende aanpak die de klant bij een onderhoud een zo aangenaam mogelijke ervaring bezorgt. Voortaan werken technici als één team aan een wagen. Dankzij fiber kunnen ze snel en doeltreffend informatie uitwisselen. “Zo halveren we onze vertragingen”, verklaart Marc Scheir, IT projectmanager bij Volvo.
 • Even wachten … met wifi
  ‘s Ochtends uw wagen brengen en hem ‘s avonds weer gaan halen. “Met fiber is dit voorgoed verleden tijd voor onze klanten”, zegt Marc Scheir. “Ze gaan gewoon even in de wachtruimte zitten waar ze profiteren van gratis wifi en de voordelen van fiber.”
 • Gedaan met de lokale voorraad
  Vanaf nu hoeven Volvo-verdelers ook geen eigen voorraad meer te hebben. De bestellingen worden met fiber sneller geplaatst en geleverd. Deze technologie garandeert een veel lagere wachttijd. Ook de betrouwbaarheid ligt een flink stuk hoger.
 • Wagens die smullen van bandbreedte
  Volvo Cars bemachtigde in Detroit de Telematic Update Car Maker of the Year Award, die innovaties beloont op vlak van geconnecteerde wagens en de cloud. De functionaliteiten zijn altijd veel groter en vragen geregeld om updates. De mogelijkheden van fiber – eigenlijk onbeperkt – staan toe om de lat steeds hoger te leggen.
Fiber: to infinity and beyond!

Proximus helpt met zijn fibernetwerk uw onderneming voor te bereiden op de toekomst. Fibernetwerken zijn niet alleen veel sneller dan eender welke andere infrastructuur op de markt. De onbeperkte mogelijkheden zijn ook de ideale oplossing voor de toekomst.

U hebt dus alle tools in handen om de volgende evoluties in het digitale tijdperk te volgen. Niets houdt u tegen om vandaag in te zetten op de diensten van morgen. 

Bekijk nu de voordelen van fiber
Lees andere artikels

Fiber: dé oplossing voor meer bandbreedte en meer data

Internet of Things: de revolutie is begonnen


Optical fiber
Laat uw bedrijf groeien met fiber

Sneller, betrouwbaar en stabieler. Fiber is alles wat u nodig heeft. Met de verhoogde bandbreedte bent u helemaal mee met de digitale vernieuwing. Zo bent u vandaag al klaar voor morgen.

Meer info

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Andere artikels van Perspectief