Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Van Roey kiest voor nieuwe communicatievormen

Gepubliceerd op 06/01/2017 in Klantenverhalen

Van Roey kiest voor nieuwe communicatievormen

Groep Van Roey heeft als bouwbedrijf spraakmakende referenties op zijn palmares, van zorgcentra en ziekenhuizen tot sportoases en kantoorgebouwen. Intern kiest het bedrijf voor een nieuwe manier van communiceren.

Van een loutere aannemer groeide Groep Van Roey uit tot een organisatie die tekent voor een geïntegreerde aanpak van elk bouwproject. Voor een bedrijf dat veel belang hecht aan menselijke relaties is een gestroomlijnde communicatie essentieel. Toen het een jaar geleden zijn intrek nam in een nieuw hoofdkantoor in Rijkevorsel, werd gekozen voor een gloednieuw communicatiesysteem. De vaste telefooncentrale werd afgedankt. In de plaats kwam Skype voor Bedrijven als interne en externe communicatieoplossing.

Skype voor bedrijven

Martin Björklund, ICT-beheerder, legt uit: “We kozen voor Skype voor Bedrijven omdat het aansluit bij Office 365 en we al vele andere Office-toepassingen gebruiken. Het is ook erg gebruiksvriendelijk. Je kunt met headsets werken die je ook kunt aansluiten op je smartphone. Dat past in onze trend naar meer flexibel en digitaal werken. We werken vandaag met flexdesks.

De verhouding tussen vaste en mobiele werknemers is nu ongeveer 50/50. Het systeem functioneert naar ieders tevredenheid en het personeel kon zich snel aanpassen. Enkele key users kregen een opleiding en zij trainden nadien hun collega’s. Zo werd het systeem in geen tijd geïntegreerd in ons bedrijf.”

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Blog topics

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Reageer

{{ totalResults ? (((totalResults == 0) || (totalResults == 1)) ? "reactie" : "reacties") : ("reactie") }}


Avatar


 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!