×
×

Toestellen, apps en IoT

Nieuws filtering op :

Nuttige app: Network & System Toolkit

Toestellen, apps en IoTdoor One magazine13/06/2015

Nuttige app: Network & System Toolkit

Comments

Thanks to the Network & System Toolkit you can discover which programs run on your mobile device, to which network you’re connected and why your device is running so slow.

Het is niet evident om te weten wat uw mobiel toestel allemaal in de achtergrond uitspookt, maar u vraagt zich dat wel eens af wanneer alles traag gaat of wanneer de batterij abnormaal snel leeg is.

De Network & System Toolkit bestaat uit twee programma’s die u daarbij helpen. Enerzijds is er de Network Analyzer die uw draadloze netwerk afspeurt naar verbonden systemen en ze scant om te weten over wat voor een apparaat het gaat. Daarnaast rapporteert de app over hoe snel uw internetverbinding op elk ogenblik gaat.

De app System Status vertelt u dan weer hoe het met uw iPhone of iPad zelf gesteld is. Zo komt u te weten welke programma’s en processen er allemaal actief zijn en hoeveel geheugen, processorkracht en schijfruimte ze daarbij verbruiken. Het programma helpt stroomslurpers op te sporen en zo de levensduur van de batterij te verlengen.

img-One

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Contact