×
×

Weekblad Tendances verkiest Leroy tot Manager van het Jaar

door One magazineNieuws08/01/2016

Weekblad Tendances verkiest Leroy tot Manager van het Jaar
Op woensdag 6 januari kreeg Dominique Leroy de prijs overhandigd door Premier Michel. Ze wordt hiermee beloond voor haar werk bij Proximus, waar ze twee jaar geleden werd aangesteld als CEO.

De jaarlijkse onderscheiding komt toe aan de manager van een bedrijf dat een waardevolle bijdrage levert aan de Belgische economie en waarvan verwacht wordt dat het ook in de toekomst die voortrekkersrol zal blijven spelen. Leroy loodste het vroegere Belgacom door een moeilijke periode en gaf het telecombedrijf met de naamsverandering haar positieve imago terug. In de loop van 2015 knoopte Proximus opnieuw aan met een groei van de omzet. Volgens Leroy is deze erkenning het bewijs dat de nieuwe naam en strategie werkt. Eerder al droeg ze haar nominatie op aan alle Proximus-medewerkers.

Leroy volgt met de prijs Louis-Marie Piron op, CEO van het Waalse bouwbedrijf Thomas & Piron. Aan Vlaamse zijde werd Chris Van Doorslaer verkozen als Manager van het Jaar 2015. Hij is de CEO van speelkaartenproducent Cartamundi. Van Doorslaer bouwde het familiebedrijf uit tot de marktleider in zijn sector.

Meer nieuws over:

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Nieuws filtering op :

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons