×
×

Razendsnel surfen onderweg

Gepubliceerd op 25/06/2015 in Oplossingen & diensten

Razendsnel surfen onderweg

Overal bereikbaar blijven? Met de Wi-Fi Hotspots App van Proximus logt u automatisch in op 930.000 hotspots in België en meer dan dertien miljoen in het buitenland. Proximus Internetklanten doen dat helemaal gratis.

Tijdens een (zaken)reis mobiel surfen is meer dan een trend. Het is belangrijk om ook in het buitenland te communiceren met medewerkers en klanten, een document door te sturen naar een collega of snel een blik te werpen op uw agenda en mailbox.

Hebt u een Proximus internetabonnement dan bent u automatisch lid van de grootste wifigemeenschap ter wereld. U deelt dan, volledig beveiligd, een beetje van uw wifinetwerk thuis en in ruil krijgt u vrij toegang tot het wifinetwerk van alle andere leden. U hoeft niets extra te betalen, ook niet in het buitenland. De Wi-Fi hotspots App downloaden is voldoende.

Met de app kunt u op een interactieve kaart ontdekken waar er een hotspot bij u in de buurt is. U hoeft dan maar een keer uw login en wachtwoord ingeven, de app maakt daarna zelf automatisch verbinding als u bij een hotspot bent. Handig voor als u af en toe naar het buitenland gaat voor uw werk of als u het dataverbruik van uw roaming pack onder controle wilt houden.

 Pluspunten
  • Altijd en overal gratis internet op uw laptop, tablet of smartphone.
  • Dezelfde kwaliteit als internet op kantoor.
  • Het datavolume dat u verbruikt via de Wi-Fi Hotspots wordt gewoon afgetrokken van uw maandelijkse verbruik verbonden aan uw abonnement.

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!