Schréder en Codit, partners in slimme verlichting

Gepubliceerd op 06/07/2021 in Klantenverhalen

Schréder en Codit, partners in slimme verlichting

Schréder, specialist in slimme verlichting en Codit, expert in Microsoft Azure ontwikkelden samen het nieuwe online platform Exedra. Dankzij dit platform kunnen de klanten van Schréder alle gegevens van hun smart verlichting zelf beheren.

Verlichting in het openbaar domein is voor vele overheden en gemeenten een uitdaging. Schréder uit Luik biedt daar met zijn slimme verlichting een efficiënt antwoord op. Jean-Jacques van Gils van Schréder: “Onze doelstelling is oplossingen aanreiken via bijvoorbeeld apps, die een beter, optimaler beheer van de openbare verlichting door de klant mogelijk maken.”

De slimme verlichting van Schréder werkt via sensoren die de temperatuur, de verkeersdrukte of het weer registreren. Die sensoren sturen hun data naar het online platform Exedra. Klanten kunnen in deze toepassing alle gegevens analyseren, aansturen en beheren om zo de efficiëntie van hun verlichtingsnetwerk te maximaliseren. Het platform is een oplossing van één van de Proximus Accelerators Codit.

Bekijk de video

Wij helpen u bij de digitale transformatie van uw bedrijf

Check de Proximus Accelerators

Experts

Onze experten houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT professionals.

Andere artikels van Experts

Blog topics