×
×

Slim investeren is slimmer werken

Gepubliceerd op 13/06/2015 in Oplossingen & diensten

Slim investeren is slimmer werken

Als bedrijf wilt u uw concurrenten altijd een stapje voor blijven. Efficiënte vernieuwingen om processen te verbeteren en kosten te besparen zijn cruciaal. Als u daarbij uw medewerkers productiever kunt maken, is dat mooi meegenomen.

De nieuwe Engage Packs zijn totaalpakketten die een gehuurd toestel (smartphone, tablet, laptop of hybride toestel) met aanverwante diensten combineren voor een vaste prijs per maand. U kunt uw medewerkers bv. een tablet aanbieden met technische ondersteuning op verschillende vlakken. Zo kunnen uw medewerkers rekenen op een centrale helpdesk, centraal beheer, configuratie, verzekering, garantie en herstelling van het toestel. Het standaardpakket kan worden uitgebreid met extra applicaties en diensten, mobiele connectiviteit en communicatie- en collaboratietools.

De ICT-manager: “Aangezien de Engage Packs een alles-in-één aanbod zijn van hardware en aanverwante diensten, hoef ik daar zelf geen tijd in te investeren. Zo kan ik mij toeleggen op taken en projecten met meer toegevoegde waarde voor mijn business. Bovendien kan ik altijd bij een centraal aanspreekpunt terecht met vragen of problemen, dat is makkelijk.”

De HR-manager: “Onze medewerkers kunnen nu ook onderweg, bij de klant of op andere locaties aan de slag. Die flexibiliteit wordt erg geapprecieerd waardoor hun motivatie én productiviteit stijgt. De mogelijkheden van de Engage Packs helpen ook nieuwe medewerkers aan te trekken. Nieuwelingen kunnen bovendien meteen aan de slag met het juiste toestel en de juiste applicaties.”

De financieel directeur: “Dankzij de Engage Packs is er meer transparantie op het vlak van onze uitgaven. We huren de toestellen tegen een vaste prijs per maand en hoeven er dus zelf geen aan te kopen. Bovendien is de oplossing makkelijk te integreren in onze bestaande ICTinfrastructuur zodat ook daar geen extra uitgaven nodig zijn.”

 
Pluspunten
  • NWOW: flexibel werken, stimuleert motivatie en productiviteit
  • Kostenefficiënt
  • Positief voor bedrijfsimago
  • Makkelijk integreerbaar in bestaande ICT-infrastructuur

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!