×
×

Smart Business Awards

door One magazineNieuws30/06/2015

Smart Business Awards
De Smart Business Awards, georganiseerd door Minoc Media Services, plaatsen ICT-bedrijven binnen de zakelijke sector in de kijker. Op 25 juni werden de winnaars bekendgemaakt. Proximus sleepte vier bekroningen in de wacht.

Technologische oplossingen die klanten helpen om productief en efficiënt te werken: daar gaat het om bij de Smart Business Awards. Dat past helemaal in het straatje van Proximus, dat dus niet toevallig werd genomineerd in zes categorieën.

Eind juni viel het verdict: Proximus mag zich de trotse winnaar noemen in de categorieën Cloud & Mobile innovator en Operator mobile. In deze eerste categorie won het van onder meer van grote bedrijven als Amazon, Google, Dropbox, Citrix, HP enz. Telenet werd de runner-up. Ook in de tweede categorie, waar het verschil met de overige kandidaten groot was, werd Telenet runner-up. In de categorieën Integration & Infrastructure en Operator fix + services werd Proximus de runner-up. Eens te meer een bewijs dat Proximus’ aanbod van aangepaste, efficiënte oplossingen en diensten wordt gewaardeerd. Vooral de investeringen in het netwerk en in innovatie zorgen voor een positieve blik op de toekomst.

Meer nieuws over:

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Nieuws filtering op :

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons