6 bedrijven die digitaal productiever werden

Gepubliceerd op 15/05/2018 in Klantenverhalen

6 bedrijven die digitaal productiever werden

Een goede digitale werkplek maakt uw onderneming productiever, mobieler én beter geconnecteerd. Deze 6 bedrijven kozen voor een digitale transformatie en ondervonden onmiddellijk de voordelen. Bekijk hier hun verhaal.

Carpal

Realtime toegang tot data

Carpal: een productiever bedrijf dankzij realtime toegang tot data

Proximus ICT Expert Vandenabeele hielp Carpal bij zijn digitale transformatie. Door planning en voorraden in een cloud op te slaan, gebeuren updates nu in realtime. Tot grote tevredenheid van bedrijfsleider én eindklant.

Anker18

Onderneem efficiënter met een cloud

Anker18: efficiënter ondernemen met de juiste data-opslag

Vastgoedkantoor Anker18 koos ervoor om zijn werkomgeving te digitaliseren. De fysieke server werd door KMO in de cloud van Proximus vervangen. De voordelen? Geen risico op dataverlies bij een crash, mobiele toegang tot data én lage IT-kosten.

CEPA

Digitale optimalisatie van mobiliteit

CEPA: hoe betere mobiliteit een werkomgeving transformeert

CEPA, het bedrijf dat instaat voor de tewerkstelling in de haven van Antwerpen, communiceert dagelijks met 4800 arbeiders. Dankzij hun nieuwe app, MyCepa, werd de Antwerpse haven een efficiënte, digitale werkomgeving.

PrimaMundo

Maak werkprocessen digitaal mobieler

Primamundo: digitale oplossingen voor betere mobiliteit

PrimaMundo, een verdeler van verse groenten en fruit, investeerde in een mobiele dispatching voor hun vrachtwagens. Dat was zo’n succes, dat ze erna bleven bouwen aan hun digitale werkomgeving. Het resultaat? Tevreden medewerkers én klanten.

Konvert

Interne communicatie digitaal optimaliseren

Konvert: digitale optimalisering van interne communicatie

Uitzendkantoor Konvert heeft 85 vestigingen die allemaal aangestuurd worden door het hoofdkantoor. Door haar interne communicatie te optimaliseren, creëerde Konvert een digitale werkomgeving waarin samenwerken vlotter verloopt.

Navitrans

Nieuwe digitale communicatie-infrastructuur

Navitrans : nieuwe digitale communicatie-infrastructuur

Navitrans ontwikkelt software voor logistieke bedrijven. Om kostenefficiënt te werken en een “Digitale werkplek” aan hun medewerkers te bieden, besloten ze om het nieuwe kantoor uit te rusten met een digitale communicatie-infrastructuur.

Gratis e-book Ontdek alles over de digitale werkplek

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Andere artikels van Perspectief