Dakwerken Roothans in de wolken met cloudtoepassing

Gepubliceerd op 09/12/2021 in Klantenverhalen

De internetserver van Dakwerken Roothans was dringend aan vervanging toe. Na rijp beraad koos het bedrijf voor een cloudoplossing van ClearMedia. Een operatie die op rolletjes verliep en waar zaakvoerder Dirk nog geen moment spijt van heeft gehad. Ik ben geïnteresseerdNew window

Dakwerken Roothans in de wolken met cloudtoepassing

Het resultaat liegt er niet om. Dankzij de nieuwe cloudinfrastructuur verloopt de dagelijkse werking vlotter en flexibeler dan ooit. Documenten, plannen en foto’s zijn altijd en overal toegankelijk voor het voltallige personeel. Een mobiele en makkelijk hanteerbare applicatie die de productiviteit van Roothans al spoedig door het dak deed schieten.

Bovendien komt de boekhouding nooit meer voor onprettige verrassingen te staan, want ClearMedia bundelt alle IT-kosten netjes in één overzichtelijke factuur.

Bekijk hier het klantenverhaal van Dakwerken Roothans.

Kmo in de cloud: een oplossing voor en dóór kmo’s

Kmo ClearMedia, een filiaal van Proximus, ondersteunt IT-partners — zelf ook kmo’s — met oplossingen om de IT-infrastructuur en -werking van kmo’s uit hele uiteenlopende sectoren slim en flexibel aan te pakken.

Snel schakelen, meedenken, de behoeften van een kmo begrijpen. Dat zorgt voor een vertrouwensband die uitmondt in productieve samenwerkingen. ClearMedia begrijpt dit als geen ander en fungeert al 15 jaar als ‘matchmaker’ in de begeleiding van sterke bedrijven naar de cloud.

Ook van plan uw werkplek te digitaliseren?

We denken graag mee en delen ons advies op basis van de succesverhalen van de duizenden kmo’s die u voorgingen.

Neem contact op Nieuw venster

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Andere artikels van One