×
×

Prepaid roaming, overal in het buitenland

Gepubliceerd op 24/08/2016 in Oplossingen & diensten

Prepaid roaming, overal in het buitenland

Een aangename manier om uw medewerkers extra te motiveren is door hen een smartphone en abonnement
aan te bieden. Een bijkomende geste die op vele werkplekken als normaal beschouwd wordt. Dat is het ook, maar wanneer uw werknemers hun toestel op reis meenemen om daar te bellen, te sms’en en te surfen, dan kan – als er geen roaming in het abonnement voorzien is – de factuur hoog oplopen.Startbedrag cadeau

Daarom heeft Proximus een nieuwe dienst: Travel Passport Credit, bestem voor alle professionele abonnementen zonder roaming-optie of zonder Proximus Pack. Het werkt heel eenvoudig: u maakt als werkgever via MyProximus of via Business Support een ‘prepaid’ account aan voor privé gebruik, waarna uw werknemer automatisch een standaard sms ontvangt met een link naar Reload Online. Via die online toepassing kunnen de Travel Passport Credit-gebruikers het bedrag dat ze willen besteden aan roaming beheren. Dat kan met een kredietkaart of via Paypal. Uw werknemers hebben hun roamingbudget dus zelf precies in de hand. Elke Travel Passport Credit-account die u deze zomer als onderneming activeert, krijgt ook een startbedrag van 5 euro cadeau.

Budget online aanvullen

Via de website van Proximus – en vanaf september ook via een applicatie – kunnen uw werknemers hun roamingkrediet makkelijk online aanvullen, ook wanneer ze al in het buitenland zijn. Bovendien kunnen ze in Reload Online altijd checken welk bedrag ze nog kunnen gebruiken. Het budget blijft 12 maanden beschikbaar en het saldo wordt met een jaar verlengd bij elke nieuwe storting. Tijdens de lancering zal de app of MyProximus nog niet beschikbaar zijn, dus bestaat er een omleiding via een unieke code.

Overal en altijd bereikbaar

Een duidelijke win-winsituatie dus: als werkgever krijgt u helemaal geen extra kosten aangerekend voor de roamingdiensten van uw medewerkers, terwijl uw medewerkers zelf hun smartphone in het buitenland kunnen gebruiken hoe, waar en wanneer ze willen, terwijl dat vroeger niet mogelijk was. Zo blijven ze ook privé altijd bereikbaar.

Pluspunten
  • Geen financieel risico voor uw onderneming, want er is geen roaming-factuur
  • Roaming-kosten voor werknemers onder controle

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!