×
×

Roaming en Wi-Fi Hotspots

Gepubliceerd op 29/10/2015 in Oplossingen & diensten

Roaming en Wi-Fi Hotspots

Hoeveel uur per dag bent u online? Bijna 24/7? Ook wanneer u in het buitenland bent? Inderdaad, roaming aan voordelige tarieven en een duidelijk zicht op uw kosten zijn geen overbodige luxe, de 17 miljoen gratis Wi-Fi Hotspots een mooie extra.

Roamingbundels op maat
Binnen de Proximus roamingbundels kunt u kiezen voor tariefformules en datavolumes op maat. Zo kunt u de bundels afstemmen op het aantal medewerkers dat regelmatig naar het buitenland gaat, de frequentie van hun reizen, hun bestemmingen en hun verbruik. U kunt daarbij opteren voor individuele formules of shared packs om een zelf gekozen datavolume te delen onder de gebruikers.

Uw budget onder controle
Als werkgever kunt u uw roamingbundels ook aan de optie Budget Manager koppelen, zodat u altijd zicht hebt op het mobiele gegevensverkeer van uw medewerkers. Hiermee bepaalt u onder meer welk bedrag u betaalt en hoeveel elke gebruiker zelf moet bijdragen aan roamingkosten. Uw communicatiekosten worden op die manier voorspelbaar en u wint aan flexibiliteit. Ook voor uw medewerkers is deze aanpak voordelig, want ze kunnen hetzelfde toestel én dezelfde bedrijfstarieven gebruiken voor professioneel en persoonlijk gebruik.

Toegang tot meer dan 17 miljoen Wi-Fi Hotspots wereldwijd
Dankzij de optionele dienst ‘Mobiele toegang tot Proximus &Fon Wi-Fi Hotspots’ krijgt u toegang tot Fon Wi-Fi Hotspots. De dienst biedt via de simkaart een wifiinternettoegang in binnen- en buitenland zodat uw medewerkers hun werk online kunnen uitvoeren op plaatsen waar geen 3G/4G-verbinding is, bv. technici, commerciële medewerkers op bezoek in huizen en kantoren. Voor de dienst wordt geen verbruik aangerekend, enkel een maandelijks forfait.

 

Pluspunten
  • Altijd mobiel online, ook in het buitenland
  • Uw budget perfect onder controle
  • Efficiënter en flexibel werken op elke locatie

 

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!