×
×

Klaar voor NWOW

Gepubliceerd op 17/06/2014 in Klantenverhalen

Klaar voor NWOW

Nu VDAB steeds meer jobbeurzen en leerwerkplekken organiseert, worden zijn medewerkers steeds mobieler. Maar ook het aantal thuiswerkers neemt toe. Om de bereikbaarheid van al deze medewerkers te garanderen, voerde VDAB enkele veranderingen in …

“Het begon twee jaar geleden met de invoering van Google Apps”, herinnert Paul Danneels, CIO VDAB, zich. “Daardoor kregen onze medewerkers enerzijds gemakkelijker toegang tot alle documenten wanneer ze buitenshuis werkten, anderzijds nam de vraag om hun eigen mobiele toestellen te kunnen gebruiken plots exponentieel toe.” “Om de digitale kloof met onze medewerkers te dichten en ze HR-voordelen te bieden, hebben we gekozen voor de oplossing Employee Solutions van Belgacom. We bieden onze medewerkers kortingen aan op mobiele toestellen van hun keuze, hun thuisinternet wordt betaald door VDAB. Ook hun mobiel internet wordt verrekend aan de professionele tarieven”, duidt Guido Triest, Budget Manager bij VDAB. De oplossing is een perfcte illustratie van de inzet van VDAB op werknemerstevredenheid en ICT innovatie. Paul Danneels: “Onze 5.000 medewerkers kunnen op een portaal een mobiel toestel kiezen. Wij zorgen ervoor dat we deze keuzes technologisch kunnen ondersteunen op het vlak van security en toegankelijkheid. Zowel mails, als documenten en de agenda staan in de cloud ter beschikking, en dat 24 uur op 24, 7 dagen op 7.”

Vrijheid

Wat het grote voordeel voor VDAB dan is, daar is Katrien Vereecken, Algemeen Directeur Functionele Ondersteuning bij VDAB, heel duidelijk over: “Maximale bereikbaarheid! Onze medewerkers werken steeds vaker buiten de kantoormuren, op jobbeurzen, bij werkgevers of gewoon van thuis uit. Dankzij de Employee Solutions van Belgacom schenken we hen de vrijheid om hun documenten en elkaar van overal te kunnen bereiken in plaats van steeds opnieuw naar het kantoor te moeten komen.”

Business benefits
  • Maximale bereikbaarheid van de medewerkers die buiten de VDAB-kantoren werken
  • Tijdwinst
  • Goedkopere communicatietarieven voor de medewerkers, zowel professioneel als privé en zowel voor bellen als internet
  • Medewerkers kunnen goedkoper een toestel naar keuze kopen
  • Break-even operatie: geen extra kosten voor de VDAB

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!