×
×

Nieuws

Nieuws filtering op :

Pokémon Go dataverkeer gratis op Proximus-netwerk

Nieuwsdoor One magazine05/08/2016

Proximus maakt alle Pokémon Go dataverkeer op het gsm-netwerk gratis. Zo kan iedereen vanaf 4 augustus tot en met 31 oktober gratis en onbeperkt op jacht. Zowel voor privé- als bedrijfsabonnementen of shared bundles.

Het kan snel gaan. In drie weken tijd is Pokémon Go uitgegroeid tot een wereldwijde hype. Ook bij ons is het aantal spelers exponentieel gegroeid. Zo ook het mobiel dataverbruik. Om onze gebruikers de kans te geven onbeperkt mee te zijn met hun tijd, maken we alle Pokémon Go dataverkeer op ons gsm-netwerk gratis. Voor iedereen, ongeacht het abonnement. Dus zowel privé- als bedrijfsabonnementen of shared bundles.

Automatisch en voor iedereen

Iedereen kan dus vanaf 4 augustus tot en met 31 oktober volledig gratis en onbeperkt Pokémon Go spelen, zodat er nog voldoende datavolume in het abonnement is om businessapplicaties te gebruiken.

Wat moet u daarvoor doen? Niets, Proximus doet het automatisch voor iedereen. Wij bieden u de mogelijkheid om vrijuit te experimenteren met een spel waar de virtuele wereld en de fysieke wereld samenkomen. Zo wordt u gewend aan de nieuwste hype van augmented reality. U kunt gratis jong zijn en mee zijn met uw tijd. Dankzij Proximus. Zo snel kan het gaan

  1. Enkel voor gebruik in België.
  2. Onbeperkt dataverbruik Pokémon GO app: voor privaat gebruik overeenkomstig de algemene voorwaarden.
  3. De actie is geldig voor het dataverbruik gelinkt aan de Pokémon GO app en niet van toepassing op andere applicaties of op in-app aankopen.
img-One

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Contact