Het nieuwe Perspectief magazine is uit!

Gepubliceerd op 11/12/2019 in Inspireren

Het nieuwe Perspectief magazine is uit!

Wilt u ook nieuwe perspectieven ontdekken om uw bedrijf nog beter te maken? U laten inspireren door artikels en ervaringen van andere ondernemers? Lees dan Perspectief, ons magazine voor middelgrote bedrijven.

Deze editie focust op de versnelling van digitalisering. Als u als bedrijf kunt meesurfen op de digitale golf, liggen er een heleboel opportuniteiten voor het rapen. Proximus helpt u graag om innovatieve technologieën optimaal te benutten.

Lees de laatste editie van Perspectief magazine en blijf op de hoogte.

Lees het magazine online

In deze editie van Perspectief vindt u artikels over:

1. Een 360°-bescherming

Anderhalf jaar geleden kwam de Europese GDPR uit. Hoe zit het intussen met de implementatie bij Belgische kmo’s? Niet bijster goed, zo blijkt. Samira Hajji van Proximus SpearIT licht toe waarom de beveiliging van veel kmo’s nog te wensen over laat.

2. Retail digitaliseert

Vandaag speelt IT ook een belangrijke rol in de consumentenervaring en creëert het extra business value. Ab Polspoel van Panos legt uit hoe en waarom zij een nieuwe app en dataplatform lanceerden.

3. Think Possible

Wat zijn de noden van de Belgische bedrijven vandaag? Hoe versnelt u uw digitalisering? Technologieën openen een wereld van mogelijkheden. Bekijk welke voor uw project de ideale partners zouden zijn.

En veel meer over digitalisatie en business.

Lees de laatste editie van Perspectief magazine en blijf op de hoogte.

Ik wil het papieren magazine

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Andere artikels van Perspectief