Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

One april: ‘Het Internet of Things’

Gepubliceerd op 27/03/2015 in Nieuws

One april: ‘Het Internet of Things’

Lees de laatste editie van One 

Met 4G en wifi is mobiele communicatie overal en makkelijk toegankelijk. Daardoor is het maar een kleine stap om meer dan alleen uw smartphone of tablet op het internet aan te sluiten. Ook uw auto, thermostaat en koelkast gaan online, naast parkeermeters, liften, afvalcontainers en verkeerslichten. En neen, dat is geen futuristisch droombeeld. De technologie bestaat.

Deze editie van One magazine staat compleet in het teken van het Internet of Things. We gaan dieper in op wat voor uw bedrijf straks misschien een belangrijke opportuniteit kan zijn. Ook bij het Internet of Things geldt de stelregel dat niet de technologie zelf de doorslag geeft, maar de toegevoegde waarde die ze uw business bezorgt.

Met het Internet of Things evolueren we meer dan ooit naar bedrijfsmodellen die op samenwerking zijn gestoeld. Vanuit Proximus leggen we daarbij onze expertise als operator en ICT-dienstverlener in de weegschaal. Tegelijk bouwen we met partners een ecosysteem uit. Met Proximus beschikt uw bedrijf op die manier over een aanspreekpunt dat al uw vragen rond het Internet of Things kan beantwoorden. Ook op het Internet of Things zijn we altijd dichtbij.

Veel leesplezier!

Bart Van Den Meersche, Chief Enterprise Market Officer Enterprise Business Unit Proximus

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!